Tabăra ta într-un loc de poveste. Tabăra Eu Vara Codez

Tabara Eu Vara Codez este o tabara de programare si robotica pentru copii si adolescenti in zona de munte a judetului Neamt, la poalele Ceahlaului.

O experienţă minunată vă aşteaptă!

UNDE? Rugineşti – Hangu – Neamţ, la poalele Ceahlăului, pe malul Lacului Bicaz.

De unde a aparut ideea acestei tabere? Din experienţa noastră de parinţi. Ca părinţi a trebuit să echilibrăm balanţa şcoală – joacă la calculator – joacă afară – activităţi extraşcolare. Nu ai cum sa interzici accesul copiilor la calculator, la noile tehnologii, la a petrece timp în monitoare, tablete, telefoane… dar poţi să-i faci să înţeleagă că pot face şi altceva în afară de a juca jocuri… se pot juca învăţând… şi aşa am ajuns la ideea de a aduce lângă ei construirea şi programarea roboţilor.

Însă marea provocare este să-l faci pe copilul tău pasionat de noile tehnologii să iasă afară – să regăsească plăcerea de a juca jocuri simple cu prieteni de aceeaşi vârstă – să găsească bucuria de a-şi folosi creativitatea pentru a se înţelege cu ceilalţi, pentru a fi o gaşcă faină care se distrează, pentru a putea să pună 3 beţe şi o pătură şi a fi bucuros ca şi-a facut un adăpost. Am pus astfel informaţiile, experienţele şi sentimentele noastre şi am creat o săptămână perfectă în care am adus ştiinţe noi alături de distracţii vechi.

Am conceput perioadele de tabără pe categorii de vârstă (10 ani, 11-14 ani, 1518 ani) tocmai pentru a oferi posibilitatea tinerilor de aceeaşi vârstă de a se întâlni, de a-şi face prieteni noi cu care au aceleaşi pasiuni şi de a înţelege cât de importantă este această comunicare reală, faţă în faţă.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Proiectul nostru se adresează şi familiilor care doresc să petreacă timp de calitate împreună. Introducem un concept nou, prin care ne dorim să veniţi toată familia şi să petreceţi împreună momente unice, o săptămână în care veţi învăţa lucruri noi unii de la alţii dar şi de la formatorii noştri, în care veţi regăsi armonia familiei care petrece timp împreună învăţând jucându-se. V-am pregătit pentru fiecare zi, de dimineaţa până seara, concursuri, jocuri, întreceri, distracţie toate însemnând amintiri de familie de neuitat.

Deci?
Voi intraţi pe euvaracodez.ro şi va alegeţi perioada.
Noi vă aşteptam cu activităţi noi, jocuri de echipă şi bună dispoziţie în tabără.
Va fi distracţie!

Perioade si varste copii

  • 9-15 iulie (11-14 ani)
  • 17-23 iulie ( 15-18 ani)
  • 25-31 iulie ( 11-14 ani)
  • 2-8 august ( 10 ani)
  • 10-16 august (11-14 ani)
  • 18-24 august (familii)

Pret

1500 lei pentru copii
* pana pe 30 aprilie promotie 1+1=2 (sute lei reducere) – vezi pe site euvaracodez.ro
 
Familii intre 1300-1859 lei/persoana in functie de confort.

eu vara codez logoContact 

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU