Tabere de Ski Wind Discovery Sezon 2023

Pentru vacanța de iarna 2023 Wind Discovery a pregatit tabere de ski speciale si lecții de ski private sau de grup.

Taberele Wind Discovery sunt destinate școlarilor mai mari sau mai mici, taberele fiind organizate în funcție de vârstă și nivel de ski.

Monitorii sunt acreditați, au o vastă experiență și cea mai avansată și sigură metodă de predare astfel încât copiilor le va fi foarte facil să iși însușească tehnica skiului.

Frumusețea schiului ține de asimilarea tehnicii și încurajarea reală a copiilor. Dobândirea echilibrului în schi va oferi copiilor și o bună stabilitate emoțională, creșterea stimei de sine, dar și cunoașterea limitelor. În plus, copilul își găseste sprijin în forțele proprii.

Dacă vrei să îți trimiți copilul într-o super tabără de iarnă, dă click pe una dintre taberele de ski de mai jos și învață să schiezi cu echipa Wind Discovery!

Ski la Predeal
https://www.winddiscovery.ro/tabere-ski-snowboard-copii/

Lectii de ski tot sezonul de iarna 2022-2023
https://www.winddiscovery.ro/lectii-de-ski/

Ski in Austria

Anul acesta am ales Zillertal – Kaltenbach  si Solden.
https://www.winddiscovery.ro/tabara/tabara-de-ski-austria-zillertal-kaltenbach/
https://www.winddiscovery.ro/tabara/tabara-ski-solden-08-15-aprilie-2023/

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU