Targ caritabil cu lucruri aproape gratis @ Cluj

Sâmbătă 06 Aprilie 2019
Cluj-Napoca

Te reinvitam sambata, 6 Aprilie, la un altfel de shopping!

CAND? UNDE?
Pentru ca ne-a placut foarte mult la prima editie, ne intoarcem la MAKEBA, pe str. Inocentiu Micu Klein, nr. 23. Ne vedem acolo la o cafea buna, începând cu ora 12:00.
Dupa aceea, avem de unde alege: bijuterii / gablonturi, obiecte de decor, tablouri, diverse obiecte handmade, obiecte vestimentare. Acestea vor fi la preturi foarte mici..ca si pont…pretul mediu, anul trecut a fost de 7 lei / produs vandut.
Pe langa multe si marunte, vom pune la dispozitie si sedinte de coaching de viata sau coaching de cariera, servicii foto, participari la atelier de pictura…sau…mai vedeti voi cand ajungeti pe acolo.

De ce?
Dupa cum poate stii deja, noi, aici la Gimini, organizam de mai bine de 5 ani workshop-uri prin care ajutam oamenii sa fie mai fericiti, mai bucurosi. Ne traim talentele si vocatia, invatam sa fim din ce in ce mai mult noi insine si ii ajutam si pe altii sa fie. Workshop-urile noastre sunt GRATUITE si se adreseaza tuturor celor care isi doresc o viata mai fericita.

Aceasta campanie are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru finalizarea noului website al asociatiei, o casa online, cum ii spunem noi. Pentru ca oferim lucruri foarte valoroase si toti oamenii care au beneficiat de ele (pana acum peste 500 persoane) ne-au intrebat: de ce nu stie lumea de noi? Unul din raspunsuri este ”pentru ca nu suntem suficient de vizibili”. Vizibilitatea necesita resurse financiare si ne ajuta sa ajungem la mai multi oameni care s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor in drumul lor.

Sprijina aceasta initiativa facand cumparaturi la Targul Gimini.
Vino cu o prietena, cu un prieten, poate gasiti ceva ce cautati demult si la un pret excelent.

Sa ne vedem cu bine!
Partenerul si sprijinul in aceasta actiune este Makeba Pub, locul unde mergi client si pleci prieten asa cum transmite sloganul “We Are All One”.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Aprilie 2019

Program:
12:00 - 19:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL