Targ caritabil cu lucruri aproape gratis. Gimini Workshops | Cluj-Napoca

Sâmbătă 12 Octombrie 2019
Cluj-Napoca

Te reinvitam sambata, 12 Octombrie, la un altfel de shopping!

CAND? UNDE?
Pentru ca ne-au placut foarte mult primele editii, ne intoarcem la MAKEBA, pe str. Inocentiu Micu Klein, nr. 23. Ne vedem acolo la o cafea buna, începând cu ora 12:00.
Dupa aceea, avem de unde alege: bijuterii / gablonturi, obiecte de decor, tablouri, diverse obiecte handmade, obiecte vestimentare. Acestea vor fi la preturi foarte mici…ca si pont…pretul mediu, la evenimentele noastre, a fost de 7 lei / produs vandut.
Pe langa multe si marunte, vom pune la dispozitie si sedinte de coaching de viata, servicii foto, participari la atelier de pictura…sau…mai vedeti voi cand ajungeti pe acolo.

De ce?
Dupa cum poate stii deja, noi, aici la Gimini, organizam de mai bine de 6 ani workshop-uri prin care ajutam oamenii sa fie mai fericiti, mai bucurosi. Ne traim talentele si vocatia, invatam sa fim din ce in ce mai mult noi insine si ii ajutam si pe altii sa fie. Workshop-urile noastre sunt GRATUITE si se adreseaza tuturor celor care isi doresc o viata mai fericita.

Aceasta campanie are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru sustinerea activitatii asociatiei Gimini, pentru ca oferim lucruri foarte valoroase si pentru ca avem nevoie de sustinere pentru a reusi sa facem in continuare aceasta activitate, pentru a pune la dispozitie resursele noastre acelor oameni care au nevoie de ajutorul acesta, in drumul lor.

Sprijina aceasta initiativa facand cumparaturi la Targul Gimini.
Vino cu o prietena, cu un prieten, poate gasiti ceva ce cautati demult si la un pret excelent.

Sa ne vedem cu bine!
Partenerul si sprijinul in aceasta actiune este Makeba Pub, locul unde mergi client si pleci prieten asa cum transmite sloganul “We Are All One”.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2019

Program:
12:00 - 19:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL