Târg caritabil de jucării și haine pentru copii. Ediția de toamnă 2023

Duminică 05 Noiembrie 2023
Cluj-Napoca

A sosit luna octombrie si desigur pe fiecare din noi ne-a gasit cu multe lucruri care au ramas mici copiilor, sau cu care nu se mai joaca… si mi- a venit o idee geniala.

Ce-ar fi sa facem un “oser pentru mame” dedicat pentru jucarii si haine de copii, o ocazie “extra 21” de a socializa si noi mamele la un pahar de limonada.

Copiii se vor bucura de activitati impreuna cu parintii, dar in acelasi timp sa vom fi prietenosi cu natura si cu obiectele ce nu ne mai servesc gasindu-le alt stapan care sa le pretuiasca.

Cum suna asta? Va tenteaza sa participati?

Haideti cu noi in aceasta calatorie donand obiectele ce nu mai folosesc iar pentru asta ma contactati privat cu mine dar si doar sa veniti sa luati un mic obiect.

Va invit in data de 5 Noiembrie la cortul inchis din Zazen incepand cu ora 10: 00 , sa veniti sa va bucurati impreuna cu noi de acest eveniment caritabil.

Ce veti gasi?

Fiecare masa va fi folosita pentru a aseza frumos jucarii, carti, hainute, incaltaminte de copii in stare buna si igienizate.

La fiecare masa veti gasi o urna unde veti putea dona bani pentru fiecare obiect luat.

Unele mese vor avea chiar proprietarii obiectelor la vanzare, copii care doresc sa isi vanda obiectele, sa invete astfel ca banul poate capata si o alta valoare.

Vor mai fi si alti prieteni de-ai nostri in zona, cu mici surprize, cum ar fi cei de la Colo Colo cu un coltisor senzorial pentru copilasi de toate varstele.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!

📍 Zazen – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2321046024950230

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 05 Noiembrie 2023

Program:
10:00 - 18:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL