Târg de Crăciun Constanța 2023

30 Noiembrie 2023 - 08 Ianuarie 2024
Constanta

Fii și anul acesta parte din cea mai frumoasă poveste de Crăciun, scrisă în Parcul Oleg Danovski, Constanța, începând cu 30 noiembrie!

Luni – vineri: 16.00 – 23.00
Sâmbătă – duminică: 12.00 – 23.00

Timp de 28 zile, vizitatorii se vor putea bucura de un mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorior de iarnă.

Astfel, când seara se va lăsa, iar luminile se vor aprinde, locul va deveni unul feeric: mirosurile de mirodenii te vor transpune în copilărie, colindele vor răsuna mai tare ca oricând, bunătățurile cu aromă de scorțișoară te vor încălzi pe tot parcursul serii, iar atelierele distractive și căsuța lui Moș Crăciun vor face deliciul copiilor.

Pentru copii, parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu o roată plină de lumini, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun şi cu propriul patinoar, unde patinatorii ne vor încânta cu piruete spectaculoase.

Pe lângă patinoar și spectacol, diversitatea va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

Atmosfera va fi încălzită de grupuri de colindători, iar vocile lor pline de bucurie vor răsuna, în fiecare zi, în inima orașului.

Programul zilnic se va întinde în intervalul 14:00 – 22.00, în weekend porțile Târgului de Crăciun deschizându-se cu două ore mai devreme, de la ora 12.00.

📍 Parcul Oleg Danovski, Constanța

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Târg de Crăciun Constanța 2023

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Noiembrie 2023 - 08 Ianuarie 2024

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL