Târgul Creativ ”OvalsArt” – Ediția de Sfântul Andrei

25-26 Noiembrie 2023
București

Continuă seria de evenimente desfășurate sub genericul Târgul Creativ ”OvalsArt”. Sâmbătă 25 și duminică 26 noiembrie, între orele 10 -19, publicul este invitat la o nouă întâlnire cu artiști și artizani de mare talent. Ediția de Sfântul Andrei va îmbina talentul, originalitatea, măiestria și bunul gust.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural ”L’Amphitheatro”, în eleganta vilă constuită la 1895, și aflată pe strada Plantelor, nr.27, de lîngă una dintre cele mai frumoase zone de agrement ale Sectorului 2 – Parcul ”General Nicolae Dabija”.

Târgul Creativ ”Ovalsart” este o zonă de shopping alternativ, un spațiu al energiilor speciale, în care te poți bucura de produse de calitate, unice și originale, realizate de artiști, designeri și talentați creatori de obiecte lucrate manual.

În cadrul Târgului Creativ ”Ovalsart” aveți șansa să descoperiți: bijuterii, obiecte de artă, icoane pe sticlă, ceramică artistică, decorațiuni (lut polimeric, ceramică, rășină, florale), lumânări, accesorii, jucării pentru copii împletite din bumbac, articole pictate din piele (cercei, genti, ghiozdane) și multe altele, toate putând fi caracterizate de cuvântul INEDIT.

Evenimentul va fi deschis publicului între orele 10 -19.

Muzica bună, zona de relaxare, cafeneaua creativă, premiile deosebite pe care le vor primi cei care poartă numele Sfântului Andrei și întâlnirile cu creatori de primă valoare vă vor transforma ultimul week-end al lunii noiembrie într-o amintire deosebită.

Să susținem creatorii români, investind în frumos, investind în comunitate.

Înscrierile pentru expozanți sunt deschise și se pot face contactându-ne pe adresa de e-mail: [email protected] sau la telefon 0743123631.

📍L’Amphitheatro, Strada Plantelor 27, București – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/861327525776934/

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 Noiembrie 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL