Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale la Fundația Calea Victoriei

Sâmbătă 11 Decembrie 2021
București

Vă invităm la Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale, la sediul fundației, într-o elegantă casă de acum 100 de ani, să vă alegeți cele mai inspirate și chic cadouri de Crăciun, pregătite de artiști, artizani, visători și creatori de obiecte, povești și experiențe.

Sâmbătă, 11 decembrie, la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei, găsești cadouri potrivite pentru toți cei dragi.

Unde? Fundatia Calea Victoriei, str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Bucuresti

Ilustratori plini de fantezie, creatori de felicitări, producători de lumânări parfumate, cosmetice naturale, editori de cărți originale, artizani ai hârtiei manuale, designeri și creatori de haine, eșarfe din mătase și lână, artiști plastici care pictează ceramică, creează globuri de Crăciun și artizani de bijuterii speciale, cu pietre semiprețioase, perle, din argint aurit, alamă, cupru sau material textil, creatori de dulcețuri și delicatese culinare, vă dau întâlnire la etajul casei luminoase din str. C. A. Rosetti 47.

Vino să-i cunoști și să afli chiar de la ei povestea cadoului pe care urmează să îl oferi.

Tot la târg e un moment bun să cumperi VOUCHERE pentru cursurile din programul din ianuarie 2022, care știi că ar aduce bucurie unui prieten drag sau unui membru al familiei, cu o reducere de 25% față de prețul întreg.

Intrarea este liberă, publicul are acces în baza certificatului verde sau a dovezii de trecere recentă prin boală.

Târgul de Crăciun se deschide la ora 11.00 și se încheie abia seara, la 19.00.

Pe www.victoriei.ro găsești programul cursurilor pe care le poți face cadou.

Evenimentul se va desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălilor, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre expozanți etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Decembrie 2021

Program:
11:00 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL