Târgul de Crăciun Timișoara 2018

01 Decembrie 2018 - 10 Ianuarie 2019
Timisoara

☃️❄️Târgul de Crăciun Timișoara 2018❄️⛄️

🇷🇴Primăria Timișoara, prin Biroul de Organizare Evenimente, pregătește deschiderea celei de-a XII-a ediții a Târgului de Crăciun din Timișoara, eveniment ce se va derula în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

❄️Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându – și porțile chiar de Ziua Națională a României – 1 Decembrie 2018 cu un program artistic variat. Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei precum :

💙 Stefan Banica
💛 Alexandra Stan
❤️ Bosquito

⛄️Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2017, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

🌨Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural , precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală.

❄️Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele timișorenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul.

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Perioada:
01 Decembrie 2018 - 10 Ianuarie 2019

Orasul:
Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Timisoara!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL