Târgul de Mărțișoare EdVenture School

Vineri 01 Martie 2024
București

Avem plăcerea de a vă invita la Târgul de Mărțișoare EdVenture School! 🌸

Împreună cu scriitoarea Ana Barton și Asociația Îngeri pentru Suflete, vă invităm să participați la un târg de mărțișoare deosebit care va avea loc pe 1 martie 2024 la sediul EdVenture School (strada Dr. Staicovici nr. 4, București).

Copiii sunt invitați să creeze mărțișoare pe care să le vândă în cadrul târgului, iar părinții și ceilalți vizitatori sunt invitați să sprijine educația copiilor defavorizați prin cumpărarea mărțișoarelor sau printr-o donație.

Fondurile strânse în cadrul Târgului vor fi donate integral Asociației Îngeri pentru Suflete 🤗, care desfășoară numeroase campanii de combatere a abandonului școlar și de susținere a copiilor din medii defavorizate.

Scriitoarea Ana Barton 📚 se va alătura cauzei prin susținerea unui workshop captivant pentru părinți, intitulat „Eu citesc, copilul meu citeste”. Un prilej excelent pentru a învăța și a împărtăși experiențe valoroase despre lectură și educație!

Copiii participanți la târg se vor bucura de diferite premii la roata norocului, dar si de multe alte surprize 🎈 pregătite de echipa EdVenture School. Aducem împreună bucurie, sprijinind o cauză nobilă.

Haideți să facem diferența împreună!

📍EdVenture School, Strada Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 4, Bucuresti – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/413986864485002/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 01 Martie 2024

Program:
15:30 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL