Cele mai importante evenimente si activitati pentru copii si parinti

Târgul Internaţional de carte GAUDEAMUS 18-22 noiembrie 2015

Târgul Internaţional de carte GAUDEAMUS 18-22 noiembrie 2015

18-22 Noiembrie 2015
București

 

Descopera lansarile de carte, evenimentele speciale si atelierele gratuite pentru copii la Târgul Internaţional de carte GAUDEAMUS 18-22 noiembrie 2015

TÂRGUL INTERNAŢIONAL GAUDEAMUS

 

 

 Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a, va avea loc în  Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

Invitatul de onoare al ediţiei 2015 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România, cel care a desemnat şi preşedintele de onoare al ediţiei, domnul Victor I. Stoichiţă.

 

Cel mai important eveniment cultural de tip expoziţional din România

Organizat de Radio România – singurul post de radio din lume care şi-a asumat acest rol – Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg. Cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii, din România, are  un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.
Târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

 

Momentul de vârf al anului editorial şi cultural în România

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă expoziţie de carte şi cafenea literară, Târgul propune un maraton de peste 600 de evenimente culturale la fiecare ediţie, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă a întâlnirii cu lumea vie a culturii tipărite.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
18-22 Noiembrie 2015

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
20:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

Modifica setari cookies