Târgul Primăverii la Urban Hub | 16-17 martie

16-17 Martie 2024
București

🌸🎉 Pregătește-te să fii învăluit în explozia de culori și energie a primăverii la „Târgul Primăverii”, pe 16-17 martie, la Urban Hub! 🌈💐

În acest weekend magic, Urban Hub își deschide porțile pentru a sărbători renașterea naturii și a spiritului uman. În inima Bucureștiului, te invităm să descoperi un spațiu vibrant unde inovația și tradiția se îmbină într-un spectacol de culoare și creativitate:

🧀 Bucură-te de deliciile culinare oferite de BCheese.
🍰 Almond îți răsfăță simțurile cu prăjituri artizanale, pregătite special pentru a aduce un omagiu acestui anotimp plin de viață.
💍 Admiră colecțiile de bijuterii lucrate manual, care reflectă frumusețea renăscută a naturii și delicatețea detaliilor florale.
👗 Explorează creații vestimentare și accesorii care captează esența și prospețimea primăverii, perfecte pentru reînnoirea garderobei tale.
🕯️ Lasă-te sedus de parfumul lumânărilor cu note florale și proaspete, ideale pentru a aduce atmosfera primăverii în căminul tău.
🏠 Înfrumusețează-ți spațiul cu obiecte de decor inspirate de renăscutul naturii și de paleta vibrantă a primăverii.
🖼️ Lasă-te inspirat de operele artiștilor locali, care celebrează renașterea și dinamismul acestui anotimp minunat.
🏺 Completează-ți colecția cu ceramică fină, care evocă frumusețea și delicatețea formelor naturale renăscute.
🌹 Descoperă parfumuri și cosmetice naturale, perfecte pentru a te răsfăța și a te revitaliza.
🕚 Program: 11:00 – 21:00
📍 Locație: Piața Romană, nr. 2, între străzile Dacia și Mendeleev.

Urban Hub rămâne locul unde frumusețea primăverii se întâlnește cu inovația și tradiția românească, toate într-un decor interbelic care respiră povești. 🏛️🌿

Și pentru că primăvara este un timp de începuturi noi pentru toți, Urban Hub este un spațiu pet-friendly și kid-friendly, susținând inițiativele zero-waste. 🐾🍃

Ești un creator sau producător român care își exprimă talentul în spiritul primăverii? Alătură-te acestei sărbători a reînnoirii și culorilor! 🎉 Contactează-ne la 📞 0745635136 sau 📧 [email protected].

📍Urban Hub, Piata Romana, nr 2, Bucuresti – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/430399832665872/

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 Martie 2024

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL