Tați și fiice, mame și fii. Eveniment pentru părinți și copii

Miercuri 21 Iulie 2021
București

La mijlocul verii vă propunem un eveniment pentru părinți și copii în care ne vom bucura de natură și vom învăța niște lucruri noi despre cum ne mai putem juca.

Rugămintea noastră este să vă pregătiți pentru aproximativ 6-7 ore prin natură (cu tot cu pauzele de masă și jocurile pe care vi le-am pregătit). La finalul zilei suntem convinși că veți pleca nu doar cu bucuria petrecerii timpului în natură, ci și cu noi cunoștințe care vă vor ajuta în relația cu copiii.

Unde? Șuici, Argeș

Prețuri/familie:

1 adult + 1 copil = 200 RON
2 adulți + 1 copil = 250 RON
1 adult + 2 copii = 250 RON
2 adulți + 2 copii = 300 RON

Înscrierea se face accesând linkul de mai jos iar confirmarea fermă se face prin plata integrală a turei până vineri 16 iulie.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

https://forms.gle/KpTSWR6NhjEPnWQU6

*Tura se organizează pentru minim 4 familii participante, iar locurile sunt limitate în ordinea înscrierii și achitării taxei de participare.
**Deplasarea se face pe cont propriu, date fiind condițiile de siguranță, și ne vom întâlni în satul Șuici, jud. Argeș (unde avem pin-ul).
***Dacă aveți întrebări, vă răspund cu plăcere la telefon sau mesaje pe nr 0726.25.66.05 despre condițiile drumeției și ce veți avea nevoie.
****Mâncarea pentru prânz va trebui să o aduceți la pachet ca să putem lua pauza oriunde vom simți nevoia.

Vom respecta toate normele ecologice și sanitare, nu ne vom aventura nesăbuit și vom semna un regulament de luare la cunoștință înainte de a pleca pe traseu. Adulții vor răspunde de copii și îi vor ține sub observație în afara jocurilor pe care le vom desfășura împreună.

Noi ne vom pregăti atât cu premii surpriză pentru cei mici cât și cu tot ce ține de siguranța acestei ture.

Cine susține tura ?

Vlad Chiciudean, ghid montan și de turism (atestat national nr. 6585), pasionat de natură, alpinism, 2 roți, chitară și istorie, iar în ultimii 15 ani am ghidat pe munte și nu numai grupuri cu diferite pregătiri și dorințe, între 5 și 75 de ani, din mai multe țări. Adiacent experienței de ghid se adaugă cea de trainer și consultant de programe de team-building pentru echipe între 5-500 de persoane, din toate palierele organizaționale, indoor dar și pe munte, la mare sau pe mare.

În cadrul acestor ture își dorește să susțină relația tata – fiu prin oferirea unui cadru sanatos în mijlocul naturii în care tații și fii pot interacționa prin joc și pot petrece timp de calitate împreună prin conectare fizică și emoțională și multă distracție.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 21 Iulie 2021

Program:
10:30 - 17:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL