Te așteptăm la Minifarmacie! @ Parcul Tăbăcăriei – Constanța

Duminică 02 Iunie 2019
Constanta

Duminică, 2 Iunie 2019 începând cu ora 10:00, în Parcul Tăbăcărie din Constanța toți copiii sunt așteptați să ia startul explorării orașului Constanța în miniatură!

Evenimentul este organizat de către Asociația Respiro și se va desfăşura în Parcul Tăbăcărie. În cadrul lui va fi construit un mini-orăşel pentru a-i ajuta pe elevi să înţeleagă mai bine rolul instituţiilor din oraş. Copiii vor intra în contact cu miniaturi ale instituţiilor importante din Constanța prin intermediul concursurilor, jocurilor recreative şi educative şi al exerciţiilor pentru stimularea creativității și cunoașterea de sine.

Alături de Poliție, Jandarmerie, Pompieri, Ambulanță etc., vom fi prezenți și noi – farmacia Minifarm. Îi așteptăm pe copii să ne viziteze cortul Minifarm și să descopere care este rolul farmaciei în viața socială, cum funcționează aceasta și de ce este bine să te duci la farmacie și să discuți cu profesioniștii Minifarm pe teme de sănătate și medicamentație.

Iar ca semn de apreciere pentru atenția pe care ne-o vor acorda copiii și pofta cu care vor asimila informațiile oferite de noi, le vom oferi acestora cadouri surpriză 😉

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 02 Iunie 2019

Program:
10:00 - 18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL