Te rog, Multumesc, Te iubesc! Spectacol interactiv pentru copii

Sunday 24 November 2019
București

Duminica pe 24 Noiembrie, de la 11.00, vă așteptăm cu mic cu mare la Teatrul Elisabeta din Bucuresti, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană).

Piesa este axată pe întâmplări haioase legate de bunele maniere: forme de salut și de politețe, mâncatul civilizat la masă, pusul ambalajelor la gunoi, de ce e important să nu întrerupă când altcineva vorbește, de ce trebuie să ceri voie înainte să faci lucruri în spații noi, de ce mergem pe stradă îmbrăcați, de ce nu plescăim și nu măncâm cu mâna, de ce nu alergăm prin restaurant și traversăm strada de mână cu mami sau tati.

Piesa de teatru Te rog, mulțumesc, Te iubesc! este jucată de Anca Grosu, Anca Rădulescu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.

În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună cu mama lor, în stilul, lor caraghios și sincer, bunele maniere.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la bunele maniere.

Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).

La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv Te rog, mulțumesc, Te iubesc!

Veți găsi la preț special la spectacol și noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă si vă așteaptă la final pentru poze și autografe.

Unde? Teatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta, nr. 45, Bucuresti

Sa ne vedem cu bine!

„Ce am observat la premieră e cât de bine s-au distrat și mamele și tații prezenți în sală. O bunică mi-a mărturisit că a venit fără copii, și că nu regretă nimic! :)) ” – Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 24 November 2019

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL