Terapia copilului cu autism înseamnă…să ne jucăm. Eveniment Online

Vineri 28 Octombrie 2022
Online

Vă invităm la ediția cu numărul 7 din seria „Terapia copilului cu autism înseamnă…”. În această ediție vom discuta despre cum să ne jucăm! 🤹‍♀️🤹

🧚‍♀️Când ești adult, a te juca nu este atât de simplu cum pare!

🎈Deși scopul principal al jocului este distracția, cei mai mulți adulți văd jocul ca pe o strategie de predare a altor abilități. ✨Este important să învățăm mai întâi să ne distrăm împreună cu copiii și să-i învățăm pe cei mici să descopere plăcerea jocului, abia apoi să-i învățăm prin joacă lucruri noi.

📚Vom vorbi despre ce înseamnă să fii partenerul de joc al copilului, despre ce este bine să facem sau să nu facem atunci când scopul nostru este acela de a ne juca și despre așteptările și obiectivele de predare în timpul jocului.

💻Evenimentul va avea loc pe pagina de Facebook ABA Masters, vineri, 29 Octombrie ora 19.00.

📘Dacă ai întrebări pentru Claudia, le poți lăsa în comentarii la această postare sau în timpul live-ului în căsuța de comentarii.

Despre speaker:

🎓Claudia este psiholog și analist comportamental acreditat internațional (BCABA), specialist și trainer în programe de formare și cursuri de specialitate, consultant în dezvoltarea proiectelor și programelor pentru copii din cadrul celor două centre de terapie din București.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 28 Octombrie 2022

Program:
De la 19:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL