Therme Bucuresti, Destinaţie de Vis pentru Familii cu Copii

  Therme Bucuresti, destinatie pentru familii cu copii, centru de relaxare si distractie situat in zona de nord a Bucurestiului, în Balotești, pe DN1- Otopeni. Un loc deosebit de vizitat in Romania.

  Therme Bucuresti este cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa.

  Va fi deschis tot timpul anului, de luni pana duminica si este conceput ca o destinatie de relaxare si distractie pentru familii cu copii si pentru adulti.

  Cu o suprafață totală outdoor de peste 250.000 mp, Therme București este unul dintre cele mai mari centre de wellness, relaxare și entertainment bazat pe ape termale din Europa. Suprafața construcției indoor este de 30.000 mp, poate primi peste 4.000 vizitatori simultan. Bazinele vor fi alimentate exclusiv cu apă termală adusă de la o adâncime de 3.100 de metri, cel mai adânc foraj realizat în România după 1989. Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului între 29 si 30 °C, 365 de zile pe an.

  palmieri-therme bucuresti

  Ce este deosebit la Therme Bucuresti?

  Putem incepe cu evenimentul din februarie 2016 cand la Therme a venit in vacanta chiar Orchestra Simfonica Bucuresti.

  Dar nu e doar asta:

  • La Therme București se gaseste cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care 500 de palmieri și alte specii unicat.
  • In zona Galaxy se gasesc 1,5 kilometri de tobogane indoor si chiar si o piscină cu valuri
  • Therme are 8 piscine si 16 tobogane, dintre care 7 destinate copiilor!

  therme-bucurestiComplexul este împărțit în trei zone:

  1. The Palm – Zona de relaxare cu cea mai mare gradină cu palmieri, jacuzzi și piscine cu aromaterapie. Accesul copiilor sub 16 ani nu este permis, cu exceptia copiilor pana la 3 ani care sunt insotiti de parinti.
  2. Elysium – Zona de wellness, dispune de mai multe saune tematice și o piscină panoramică cu seleniu și una de zinc.
  3. GalaxyZona special destinată familiilor cu copii, zonă cu tobogane și piscină cu valuri.

  Vezi si alte locuri interesante din Bucuresti de mers cu copiii:

  5 Săli de Escaladă Pentru Copii şi Adulţi în Bucureşti

  50+ Lucruri de Făcut cu Copilul în București

  Restaurante cu Loc de Joacă

  piscina-panoramica-seleniu

  Ce distractii sunt in zona Galaxy?

  • Piscina cu valuri
  • Tobogane
  • Piscina exterioara si pool-bar (cu 700 de sezlonguri)
  • zona de relaxare cu palmieri

  Preţuri la Therme Bucuresti (update 15.03.2024)

  Pentru zona The Palm, prețurile pentru o zi variază pentru adulți între 81 de lei/3 ore și 152 lei/o zi întreagă. Copiii de până la 3 ani au acces gratuit.

  preturi therme the palmElysium include 6 saune tematice cu o capacitate totală de peste 250 persoane simultan: o piscina panoramica cu seleniu si zinc in care se afla un pool-bar, zone de relaxare în grădina exotică și restaurantul a la carte, iar intrarea variază între 111 lei pentru 3.5 ore pana la 167 de lei pentru o zi de weekend.

  preturi therme elysiumÎn Galaxy, zona dedicată familiilor, pentru 3,5 ore, copiii de până la 3 ani beneficiază de gratuitate, iar adulții vor plăti un preț întreg de 39 de lei. Pentru o zi întreagă petrecută la Therme București, la Zona Galaxy, prețurile variază între 40 și 54 de lei. Oferta specială Family (un copil și un adult) variază între 54 și 84 de lei, în funcție de numărul de ore plătite.

  therme bucuresti preturiAfla toate preturile.

  Beneficiile apelor termale

  Apa termala de la Therme Bucuresti are efecte unice. Bogata in saruri minerale (saruri de fier, magneziu, mangan, siliciu, calciu, cupru, zinc, seleniu), cu ph neutru, purificata cu ozon si avand o temperatura de 33 grade Celsius este tocmai potrivita pentru corp.

  Apele termele sunt aduse de la o adancime de 3100 m: sunt declorinate, desulfatate si ozonificate special pentru a-si pastra proprietatile. Sarurile minerale imbunatatesc oxigenarea tesuturilor, magneziul ajuta la regenerarea celulara, manganul are efect antioxidant, de aceea apele de le Therme Bucuresti au actiune curativa.

  Cladirea Therme Bucuresti are o autonomie energetica asigurata intern, prin transformarea apei termale in energie electrica pentru 320 din 365 zile pe an.

  piscina therme

  Vezi si alte locuri kid-friendly:

  Casa Experimentelor – Centru stiintific pentru copii si tineri

  8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

  Beneficiile apelor termale pentru copii

  Curele cu apa termala sunt recomandate pentru copiii cu alergii sau cu piele atopica.

  Aceasta are un efect antiinflamator, calmeaza iritatiile si ajuta pielea sa se vindece mai usor. Pentru copiii cu afectiuni neurologice (parapareza spastica, de exemplu) sau cei cu contracturi musculare se recomanda kinetoterapia in apa termala calda, care ajuta la relaxare si permite cresterea mobilitatii si a complexitatii miscarilor, reducand durata recuperarii. Apa, in special cea termala, ajuta la relaxarea musculaturii, scade stresul, induce o stare de bine in intregul organism, stimuland astfel si sistemul imunitar.

  Siguranta celor mici este pe primul loc, astfel ca in fiecare dintre cele trei zone ale complexului exista cate o unitate de prim ajutor, iar piscinele sunt in permanenta supravegheate de salvamari.

  Program la Therme Bucuresti

  • Luni – Joi: 10:00 – 23:00
  • Vineri – Sâmbătă: 09:00 – 00:00
  • Duminica: 09:00 – 23:00

  Contact Therme Bucuresti

  Cam asa arata Therme inainte de deschidere.

  therme-bucuresti-bazin-golZona de tobogane

  tobogane-therme-bucurestiIntre timp centrul s-a deschis si clientii au inceput sa apara.

  piscina-interioara-therme-bucurestiSi au ajuns chiar si la piscina exterioara.

  piscina-exterioara-therme-bucuresti


   RECOMANDARE

  Detalii Locație

  Județ:
  Ilfov

  Oraș:
  Balotești

  Adresa:
  DN1

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  2 COMENTARII

  1. Buna ziua.
   Ma bucur ca ati dechis acest centru si va-ntreb, daca-mi vin prieteni ce nu sunt din Bucuresti, se pot caza , contracost la dumneavoastra? Multumesc.

   O zi buna.
   Marian Parvu

  ADAUGĂ COMENTARIU