Top 10 cele mai vândute cărți Corint la Bookfest 2022

Zeci de mii de vizitatori au venit în standul editurii Corint la Salonul Internațional De Carte Bookfest, între 1 și 5 iunie 2022. Vânzările au atins cote record după doi ani în care publicul a fost privat de întâlnirile cu autorii și editorii.

Editura Corint a organizat în zilele de târg peste 20 de evenimente, la care au  participat personalități și experți din domenii variate, fiecare dintre ele aducând la stand un public numeros.

Imprinturile cu cele mai mari vânzări la această ediție au fost: CorinTeens, Leda Edge,  Corint Istorie, Corint Educațional și Corint Junior.

Iată cele mai vândute 10 cărți Corint la Bookfest:

1. Șase cocori stacojii de Elizabeth Lim
2. Scandalul din Malibu de Taylor Jenkins Reid
3. Capcana lui Tucidide. Mai pot evita Statele Unite și China războiul? de Graham
Allison.

4. Un strop de distrugere (Hades și Persefona vol.2) de Scarlett St.Clair
5. Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner de Marat Gabidullin
6. Gramatica limbii române pentru elevi și profesori de Adina Dragomirescu, Irina-
Roxana Georgescu, Delia-Monica Georgescu, Raluca-Diana Răducanu, Ileana Gae,
Alina Dinu, Maria-Ramona Nedea, Adina Ionescu
7. Ispită (Primul volum al seriei Wicked) de Jennifer L. Armentrout
8. Rivali în croazieră de Angie Hockman
9. Un regat întrețesut de Tahereh Mafi
10. Scânteia neîmblânzită de Vashti Hardy

Grupul Editorial Corint (GEC) are 28 de ani de experiență pe piața românească de carte, fiind unul dintre primele trei grupuri editoriale din România. În ceea ce privește cărțile de nonficțiune, a acordat o atenție deosebită domeniului istorie, are are nu mai puțin de patru colecții distincte: Corint Istorie (coordonator Ion M. Ioniță), Corint Istorie cu blazon (coordonator Filip-Lucian Iorga), Corint Istorie Autori Români (coordonator Florin – Răzvan Mihai) și Corint Istorii urbane (coordonator Adrian Majuru), cu zeci de apariții editoriale anual.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU