Training – Implicarea civică a asociațiilor de părinți și a asociațiilor de elevi

04-05 Decembrie 2021
Online

4-5 decembrie 2021, online – Zoom, 12:00 – 18:00

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și în colaborare cu comunitatea Parintii cer Schimbare si FePAL (Federatia Parintilor) vă adresează invitația de a participa la trainingul dedicat implicarii civice a asociatiilor de părinți și elevi.
Evenimentul are loc online, prin intermediul aplicației Zoom. Participarea la training este gratuită.

Link înscriere aici.

În acest nou program Asociația “Ține de Noi” își propune să facă o intervenție directă legată de abilitatea unor actori foarte importanți în crearea de politici publice la nivel național – elevii și părinții – crescându-le motivația, cunoștințele de politici publice și implicarea.

Avem în vedere transferul de cunoștințe, schimbul de bune practici, precum și sudarea unor legături instituționale între federațiile de părinți și cele ale elevilor, mai ales că cele din urmă au câștigat în ultima perioadă în maturitate și au obținut rezultate concrete la nivel național.

Decizia în educație ar avea foarte mult de castigat dacă acești doi reprezentanți ai unor actori importanți în educație ar coopera și ar deveni nu doar mai vocali, cat și mai eficienți în intervențiile pe proiectele de lege.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a doua zile, 4-5 decembrie.

Detalii Eveniment

Perioada:
04-05 Decembrie 2021

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL