Transilvania Bike Trails Race 2019 @ Saschiz – Brașov

Sâmbătă 17 August 2019
Brasov

Pe lângă concursul deja știut și traseele superbe, evenimentul este o explorare a trecutului nostru, al sașilor, a culturii din zonă. E o întoarcere în timp și în istorie care e în contrast cu noua perspectivă a loculului ce oferă acum o noua abordare turistică: activități pentru o viață activă, trasee unice, confort în cadrul arhitectural refăcut aproape de tradițional, mâncare sănătoasa din productiile locale.

Pregatiți-vă de vacanță în săptămâna aceea. Ca de obicei începând de miercuri, fiecare zi va avea programul ei. Joi e sarbatoare legala si zi libera. Posibil sa fie anuntata liberă și ziua de vineri.
Ca să nu vă scape nici un element din zona va reamintim că TBT Race înseamna: mișcare – mâncare loclă – natură – viață la țară – vacanță – tradiții – socializare – istorie medievală – arhitectură – muzică – și stat seara la foc.
Toate acestea împreuna cu comunitatea locala.

TBT Race devine ușor, ușor, un eveniment care pe lângă concurs și ieșirile cu bicicleta va crește activitățile educative, tradiționale, culinare, culturale și istorice legate de zona și de viața la țară implicand comunitatea locală, timp de o saptamana.

Fiind Sit Natura 2000, cu multe biserici fortificate și cetăți protejate UNESCO, e locul perfect pentru o minivacanță activă în august, la țară.
Puteți veni singuri, cu familia sau cu prietenii.

TBT Race are si o a 3-a distanta mai scurta de 24km pentru familii, copii, sotii, super incepatori.
In saptamana TBT Race ne gandim ca iesirile recomandate sa le cronometram si sa cumulam timpii la final pe toate zilele.

Revenim cu detaliile pe masura ce ne apropiem de eveniment.
Inscrierile s-au deschis si urmeaza sa va comunicam fiecare detaliu pe masura ce ne apropiem de saptamana evenimentului.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 August 2019

Program:
09:00 - 19:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL