Transpersonal si Psiho-neuro-imunologie. Curs Informativ, Practic și Experimental

20-22 October 2017
București

Psiho-neuro-imunologia este o știință relativ nouă care explorează tulburările psihosomatice cauzate de starea noastră emoțională.

Pe baza ipotezelor teoretice ale Psihologiei Transpersonale, care încorporează Analiza Tranzacțională și Arhetipurile Jungiene, vorbim despre părțile corpului ca o reflectare a sub-personalităților noastre , explorăm relația noastră cu mintea, trupul și sufletul nostru.
Experimentăm corpul nostru pe nivele emoționale, fizice si spirituale, explorăm zonele corpului nostru în care stocăm emoțiile noastre profunde și putem să comunicăm intre sub personalitățile fizice si ego-ul nostru conștient.

Ne-am separat și ne-am despărțit mintea de corpul nostru, pentru a evita anxietatea. Ne-am despărțit de corpul nostru și am pierdut orice relație cu el.

În mod inconștient, stocăm stresurile și anxietățile în corpul nostru, pentru a evita existența acestora, blocând fluxurile energetice în corpul nostru, creând blocaje energetice și dezvoltăm boli care nu există în cea mai mare parte în lumea naturală.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Cred că noi creăm fiecare așa numită „boală” în corpul nostru. Corpul, ca orice altceva în viață, este o oglindă a gândurilor și credințelor noastre interioare. Corpul ne vorbește mereu, dacă ne luăm răgazul să-l ascultăm. Fiecare celulă din corpul tău răspunde la fiecare gând pe care îl gândești și la fiecare cuvânt pe care îl spui. (Louise L. Hay 1984)

La acest curs informativ, practic și experimental învățam cum să ne folosim mintea pentru a ne controla mai bine corpul. Învățăm metode pentru a ne susține pe noi înșine și pe alții să ne creștem sănătatea fizică și emoțională. De asemenea profesioniștii pot să-și sprijine clienții să realizeze o integrare holistică între minte și corp și să dobândească o înțelegere mai profundă cu privire la propria lor responsabilitate pentru sănătate.

Tehnicile utilizate includ art terapia, psihodrama, hipnodrama, imageria ghidată, mișcare și muzică. Demonstrații live ale sesiunilor de terapie. Seminarul a fost deja oferit de Jure in 65 de țări din toată lumea.

Prof. Jure Yoram Biechonski este psihoterapeut, licențiat al facultăților de istorie, filozofie, literatură franceza, educație, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al universităților: Universitatea Chengdu, China; Universitatea St. Petersburg, Rusia; Universitatea Tartu, Estonia; Universidad Vasco De Qiroga, Morelia, Mexico; este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume.

Prof. Jure Biechonski este format în consiliere familială (SUA), psihodramă (Berlin), terapie prin artă și dans (Italia), hipnoterapie (Anglia), fondator al școlii de hipnoterapie cognitivă și analitică, și creator al hipno-analizei tranzacționale. Are o experiență de 28 de ani de practică ca psihoterapeut și studiu de 9 ani în domeniul hipnoterapiei și NLP de nivel avansat. Fost profesor și actor, are opt ani de studii universitare plus trei ani de formare în consiliere umanistă și doi ani în consiliere familială.

• Seminarul are loc între 20 – 22 octombrie în București, între orele 10 – 20 în fiecare zi.

Unde? Sala de Curs Keola Training

Contribuția dumneavoastră, sub formă de donație, este de 225 euro.

Sesiuni private

La cererea persoanelor interesate, în zilele următoare seminarului (23, 24, 25 octombrie) prof. Biechonski oferă sesiuni private.

Pentru aceste sesiuni donația sugerata este de 61 de euro având asigurată traducerea celor care solicită acest lucru.

Sesiunea durează aproximativ o oră. Vă rugăm să veniți cu minim 10 minute înainte de ora programată. Adresa la care au loc sesiunile este anunțată pe email celor înscriși.
Sunt disponibile 24 de locuri la sesiunile private și acestea se ocupă în ordinea înscrierilor.

Contribuțiile dumneavoastră se pot vira în lei, la cursul zilei, în contul RO27INGB0000999900421017, titular Camelia Hârjău.

Pentru înscrieri, seminar și sesiuni private, vă rugăm să accesați https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScu6vk6h042_GF8fpy8Vag28kcAMvqkiyc12GPVmyK7qyo5fg/viewform

Detalii la:

Eveniment/Facebook: https://www.facebook.com/events/1892447951004523/

20638669_1877673055593183_1975396350954911363_n

Detalii Eveniment

Perioada:
20-22 October 2017

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL