Tu Înveți Germană, El Creează. Curs de Germană pentru Părinți și Ateliere pentru Copii

01-31 Octombrie 2018
București

Iti doresti sa inveti o limba straina pentru dezvoltarea ta personala si in acelasi timp sa faci ceva in comun cu familia ta? Vino sa inveti limba germana, iar copilul tau va participa in paralel la activitati care ii fac placere si il ajuta sa isi dezvolte latura creativa. Iata ce iti propunem.

Kinder Kultur Haus in colaborare cu German Kultur Haus, un centru de invatare a limbii germane localizat in zona Unirii, ofera curs de limba germana incepatori pentru adulti care va avea loc in fiecare vineri seara timp de 2 ore, in intervalul 17.30 – 19.30. Cursul se desfasoara pe parcursul a 10 sedinte timp in care se parcurge primul modul din nivelul incepator in baza unui manual oferit de o editura germana de prestigiu din Germania si o metoda care pune accent pe comunicare inca de la primele intalniri. Se vor exersa toate cele 4 paliere de dezvoltare a limbii, respectiv citire, scriere, comunicare orala si intelegere cu suport audio si video.

Ce vor face in acest timp copiii? Ei participa timp de 2 ore intr-o alta sala la ateliere art & craft, confectioneaza obiecte si decoratiuni de sezon pe care le picteaza, ateliere florale, de muzica, constructii lego, jocuri, experimente si evenimente surpriza alaturi de trainerul nostru de germana pentru copii si alti invitati. Daca ai mai multi copii sunt cu totii bineveniti ei beneficiind si de reduceri la costurile atelierelor.

Acesta este un proiect pilot prin care se incurajeaza participarea comuna a parintelui si copilului la activitati recreative care in acelasi timp contribuie semnificativ la propria dezvoltare si la acumularea de noi competente.

Programul incepe in data de 19 octombrie, vinerea de la 17.30 si se deruleaza pe parcursul a 10 vineri pana la data de 21 decembrie cand vom inavata si participa impreuna la obiceiurile germane de celebrare a Craciunului.

Costurile sunt de 735 lei cursul de limba germana pentru parinti la care se adauga costul manualului 55 lei, si 400 lei pentru participarea copilului la ateliere.

Inscrierile se fac prin mail la [email protected] sau [email protected] pana la data de 16 octombrie, iar pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra web https://www.germankulturhaus.ro/promotie-curs-germana-incepatori-a1-1/.

Detalii Eveniment

Perioada:
01-31 Octombrie 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL