Un lup, o capra si trei iezi la Festivalul Teatru, Strada si Copil

Duminică 31 August 2014

Teatrul Ion Creangă revine pe scena Festivalului Teatru, Stradă și Copil. Teatru pentru copii

Teatrul Ion Creangă revine cu două dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu: „Un lup, o capră și trei iezi”, adaptare în cheie modernă a bine-cunoscutei povești „Capra cu trei iezi” de Ion Creangă, și „Lumea lui Paparin”, o comedie care invită publicul să descopere o lume plină de mister și aventuri în compania fantasticului inventator Paparin. Cele două spectacole vor avea loc în Parcul Herăstrău (intrarea Piața Charles de Gaulle), în Teatrul-cort special amenajat de Teatrul de animație Țăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

Un_lup_o_capra_si_trei_iezi__Teatrul_Ion_Creanga„Un lup, o capră și trei iezi”

Duminică, 31 august, ora 18.00

*Pentru copii peste 5 ani

Durata: 50 de minute

Regia: Cornel Todea
Scenografia: Viaceslav Vutcariov
Muzica: Eduard Petru Jighirgiu
Coregrafia: Păstorel Ionescu

Distribuție: Povestitorul – Gabriel Coveşeanu; Lupul – Ionuţ Ciocia; Capra – Anca Zamfirescu; Iedul cel Mic – Liliana Donici; Iedul cel Mijlociu – Miruna Ionescu; Iedul cel Mare – Camelia Andriţă; Fierarul – Cristian Boeriu; Compozitorul-personaj – Eduard Petru Jighirgiu.

Folosind procedeul de teatru în teatru, povestea clasică se întâlneşte cu lumea modernă, iar copiii se transformă în asistenţii de regie ai Povestitorului, construind împreună o poveste interactivă. Lumea de basm devine un loc de joacă pentru imaginația micilor spectatori, în timp ce Lupul îşi cântă partitura pe ritm dance, Iezii fac primii paşi în premergător, Capra merge pe trotinetă, iar Fierarul foloseşte un instrumentar modern de subţiere a glasului. Oare finalul poveştii poate fi schimbat?

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 August 2014

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Parcul Regele Mihai I al Romaniei (fost Herăstrău)

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Nordului 7-9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL