Unirea Principatelor Române. Regal Folcloric, Concert și Spectacol de artificii | Cluj-Napoca

Vineri 24 Ianuarie 2020
Cluj-Napoca

24 Ianuarie 2020 la Cluj-Napoca
🇹🇩 161 ani de la Unirea Principatelor Române 🇹🇩

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca invită clujenii și vizitatorii orașului nostru deopotrivă, vineri – 24 Ianuarie 2020, la celebrarea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

„Mica Unire” are o semnificație aparte în istoria națiunii române, reprezentând un moment cheie în amplul proces care a condus la înfăptuirea Marii Uniri a României din 1918.

Instituția Prefectului județul Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Divizia 4 Infanterie „GEMINA” deschid manifestările cu ceremonia militară și religioasă, care va începe la ora 10:00, la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza (vizavi de Palatul Administrativ Cluj).

—————-
PROGRAM:
—————-
▶️ PIAȚA UNIRII

16:00 – Regal Folcloric

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Ansamblul Folcloric Crăișorul
Ioan Berci
Sava Negrean Brudașcu
Mariana Sfechiș
Ioana Ștețco
Maria Golban Șomlea
Lucia Potra
Ana Ilca Mureșan
Marius Ciprian Pop
Ansamblul Folcloric Mărțișorul
Aurel Tămaș Acompaniază
Orchestra Regal Transilvan

19:00 – Concert Mircea Vintilă

▶️ PIAȚA AVRAM IANCU

20:00 – Spectacol de artificii

▶️ Centenarul Filmului Românesc revine la Cluj-Napoca. Evenimentul se alătură sărbătorii Unirii Principatelor Române și va avea loc la cinematograful „Florin Piersic” de la ora 18:00.

Evenimentul prezentat de Irina Margareta Nistor îl are ca invitat special pe marele actor și om de teatru, Dorel Vișan. Filmul difuzat în cadrul acestui eveniment va fi „Iacob” de Mircea Daneliuc, dublu nominalizat la Festivalul Filmului European din 1988 la categoriile „Cel mai bun film” și „Cel mai bun actor”.

Mai multe informații vor fi publicate in curând pe pagina primăriei www.primariaclujnapoca.ro.

*️⃣ Organizator: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca

*️⃣ Parteneri principali: Terapia – o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex

*️⃣Parteneri media: EBS Radio, Infotrafic, Ziua de Cluj, Actual de Cluj, Clujust, Napoca News
—-
❗️*Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal*

Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Moților, nr. 1-3, utilizează și reproduce materiale foto și video care conțin imaginea publică a participanților la activitățile din cadrul evenimentului „24 Ianuarie 2020 la Cluj-Napoca ”. Aceste materiale sunt păstrate în arhiva instituției pe o perioadă de 10 ani, fiind utilizate exclusiv în vederea promovării imaginii municipiului și a evenimentelor ulterioare în mediul online, mass-media, materiale de promovare digitale și tipărite, prezentări și rapoarte.

Primăria municipiului Cluj-Napoca nu intenționează să prelucreze ulterior datele cu caracter personal provenite din imaginea publică a participanților într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate.

Persoanele care nu doresc ca imaginea lor publică să fie utilizată de către primăria municipiului Cluj-Napoca sunt rugate să ne contacteze la adresa [email protected] pentru a șterge/ evita orice posibilă utilizare a acesteia.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 24 Ianuarie 2020

Program:
De la 10:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL