Urban Adventure Walk

O poveste despre Bucuresti!

Vino alaturi de noi intr-o plimbare la picior, plina de aventura si istorisiri nestiute.

Vom vizita si vom povesti despre Cimitirul Bellu, Amfiteatrul parasit al lui Ceausescu, Casa lui Tudor Arghezi si Parcul Natural Urban Vacaresti. In parc vom servi si un paharel de palinca si o mica masa campeneasca din partea casei, vom planta copaci, vom strabate potecile din stufaris si vom observa prin binoclu fauna salbatica. La final vom ridica zmeul bucuriei 🙂

Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Unde?
Ne vedem la gura de metrou Constantin Brancoveanu, langa restaurant Mcdonalds din parcul Oraselul Copiilor.

Cand?
Duminica, 1 aprilie, ora 11, in fata gurii de metrou Constantin Brancoveanu de langa restaurant McDonalds – parcul Oraselul Copiilor.

Cui se adreseaza?
Tura este deschisa oricarui iubitor de natura si plimbare, dar si celor pasionati de fotografie sau povestiri urbane. Ne vom plimba in ritm relaxat si vom povesti la fiecare obiectiv al turei.

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau [email protected]

https://www.facebook.com/events/2019760464934049/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 01 Aprilie 2018

Program:
11:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL