UrbanEye Film Festival 2024 | 3rd Cluj Edition

18-21 Aprilie 2024
Cluj-Napoca

Între 18 – 21 aprilie 2024 ne vedem la cea de-a treia ediție 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗘𝘆𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 Cluj!

Timp de patru zile descoperiți 𝘭𝘶𝘮𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘴𝘤𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵𝘢̆ 𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘪̂𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘢̆𝘪𝘮 printr-o serie de documentare ce explorează teme precum dezvoltarea urbană, locuirea și modul în care arhitectura face vizibilă povestea interacțiunii umane și schimbărilor sociale.

Filmele din program vor fi însoțite de tururi ghidate și discuții cu invitații festivalului menite să vă provoace să experimentați un nou mod de a privi lucrurile: 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘪𝘳𝘦𝘢 𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯𝘢̆.
🎫 Abonamente și bilete → bit.ly/UrbanEyeCluj2024

ℹ️ 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘍𝘪𝘭𝘮 𝘜𝘳𝘣𝘢𝘯𝘌𝘺𝘦 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘶𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵 𝘢𝘭 𝘢𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘵̧𝘪𝘦𝘪 𝘈𝘙𝘛𝘈 𝘪̂𝘯 𝘥𝘪𝘢𝘭𝘰𝘨 𝘤𝘰-𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘵̧𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘖𝘳𝘥𝘪𝘯𝘶𝘭 𝘈𝘳𝘩𝘪𝘵𝘦𝘤𝘵̧𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘙𝘰𝘮𝘢̂𝘯𝘪𝘢 𝘥𝘪𝘯 𝘵𝘪𝘮𝘣𝘳𝘶𝘭 𝘢𝘳𝘩𝘪𝘵𝘦𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘪.

🔎 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗘𝘆𝗲 este o platformă de idei care, pornind de la legătura dintre film și oraș, deschide discuția despre locurile în care trăim. Fiind o sursă inepuizabilă de istorii, orașul este, încă de la apariția cinematografiei, subiectul sau cadrul interogărilor regizorale. În același timp, cinematografia contribuie semnificativ la conturarea percepției noastre asupra mediului construit.

De aceea, UrbanEye se dezvoltă în mai multe direcții: Festivalul de Film UrbanEye, organizat de 10 ediții la București, Serile de Film cu UrbanEye, organizate în țară, de-a lungul anului și Festivalul de Film UrbanEye Cluj-Napoca ajuns la cea de-a treia ediție.

📍Cinema ARTAVezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/3701429606803606/

Detalii Eveniment

Perioada:
18-21 Aprilie 2024

Ora incepere:
18:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL