Vasile Lascăr Fest

08-10 Aprilie 2022
București

Vasile Lascăr. Poate pentru unii este doar o stradă din București, dar pentru noi este o adevărată comunitate, o familie într-o continuă creștere, care adăpostește afaceri de tot felul. În perioada 8 – 10 aprilie vă invităm să descoperiți micile prăvălii din comunitatea noastră, printr-un, vrem să îl numim noi, mic festival.

Program:

  • Vineri, 08 aprilie, începând cu ora 19:00
  • Sâmbătă, 09 aprilie 14:00 – 23:00
  • Duminică, 10 aprilie 14:00 – 23:00

Locaţie:

  • Strada Vasile Lascăr între numerele 21-36.

Afacerile din comunitatea Vasile Lascăr:

Grădina Sticlarilor

O oază de linişte în centrul oraşului, o expoziţie de sticlă şi scenă pentru artiştii locali, Grădina Sticlarilor se află pe strada Vasile Lascăr, la numărul 36.

Florărie XPFlowers

Florile sunt un zâmbet din Paradis. Toate aranjamentele și buchetele pe care le realizează Florăria XPFlowers nu fac decât să aducă parfum, echilibru și armonie în sufletele voastre. Vă așteptă cu mare drag să îi vizitați în atelierul lor din strada Vasile Lascăr 23-25.

Pickles

Pickles, de la numărul 21, se recomandă ca fiind un restaurant pentru micul dejun târziu al celor care au petrecut cu o seară înainte. Voi testaţi şi spuneţi-ne dacă este aşa sau nu.

Dolci Coni

Pe Vasile Lascăr 26-28 găsiți un cult al înghețatei artizanale, pe care cei de la Coni Dolci o prepară după o rețetă italienească din lactate naturale, asezonate cu fructe de sezon. Rezultatul: cele mai variate și celebre sortimente de înghețată. Pentru eveniment pregătesc burgeri cu înghețată, cannoli proaspeți cu ricotta de capră, prăjituri de casă și multă, multă înghețată

Bistro Habitat

Bistro Habitat este o invitație, un loc făcut special de oamenii care le trec pragul zi de zi. Este locul în care ziua începe dimineața devreme cu o cafea bună și se termină noaptea târziu la un pahar de vin cu prietenii. Dacă vrei să mănânci cele mai bune midii și rapane, Bistro Habitat de pe Vasile Lascăr 24A este locul perfect. Au un meniu diversificat, cu preparate pentru toate gusturile și un meniu de vinuri bogat.

Vă aşteptăm pe la noi!

Detalii Eveniment

Perioada:
08-10 Aprilie 2022

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL