Vatra Soarelui. Lansare centru educativ

Tuesday 19 September 2017
București

Lansarea primului centru educativ Vatra Soarelui din București. Marți seară ne întâlnim să sărbătorim deschiderea primului centru educativ Vatra Soarelui din București și să planificăm ce facem în următoarea perioadă în acest centru al bucuriei și al iubirii nemărginite.

Centrul este creat ca spațiu educativ – un spațiu al dăruirii, al încrederii, al respectului față de om indiferent de vârstă, al compasiunii, al împărtășirii și al învățării din experiențele personale. Scopul este evoluția personală și colectivă, prin informare și experimentare (fizic, mental, emoțional, spiritual…). La prima noastră întâlnire vom sărbători și ne vom juca „de-a oamenii din Butan”, despre care știm că sunt cei mai fericiți oameni din lume, la nivel de țară.

Vom lua cina împreună, pentru asta fiecare dintre noi va aduce ce crede că are de dăruit. În timpul mesei, între șapte și opt jumătate, împărtășim din experiențele personale. Între opt jumătate și zece planificăm ce vom face în perioada imediat următoare (30-45 de zile).
Vatra Soarelui este parte din proiectul Țara Bucuriei, un fel de trai și de mișcare în ritmul naturii, în ritmul armonizării noastre.

Dincolo de înțelesul și logosul Soarelui, centrele pe care le numim Vetre au rolul de a dinamiza orașele și zonele în care vor exista în ecuația dăruirii, împărtășirii și armonizării cu natura.

Practic ele vor funcționa ca centre de:

  • creație artistică, meșteșugărească
  • realizare evenimente cu rol dinamizator la nivel social;
  • distribuție de produse obținute prin iubire față de viața acestei planete de smarald;
  • inovare în zona de tehnologii alternative și nepoluante;
  • educație pentru copii și implicit polarizare a părinților care vor să creeze pt copii o educație în spiritul iubirii și al traiului în armonie cu natura;
  • promovare și implementare a permaculturii & agriculturii sustenabile & biodinamice;
  • dezvoltare de proiecte comunitare care să materializeze real coordonatele unui stil de viață în armonie cu natura;
  • polarizarea altor grupuri sociale/entități juridice care vor să facă parte din Țara Bucuriei în simpla imagine de a genera la nivel de țară și planetă un stil de viață în armonie cu natura implicit prin eliberarea de politici sociale și de mediu care să creeze presiune asupra instituțiilor statului pentru a participa la acest vis colectiv.

Centrele vor fi conectate între ele și, de asemenea, cu centrele pe care le dezvoltăm în Apuseni și alte zone cu o mare deschidere către puritatea naturii. Ele vor funcționa ca o rețea dinamică și deschisă în care categorii sociale diferite vor participa la existența lor și în care oamenii implicați în destinele acestor centre vor putea să “migreze” din centru în centru după cum le surâde inima.

Unde: strada George Ranetti nr.2-8, sectorul 6, București, metroul Politehnica
Contact în caz de urgență 🙂 : 0720.283.325 (Laurențiu).

Detalii Eveniment

Data:
Tuesday 19 September 2017

Program:
18:40 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL