Vegan Garden Market #5 | 26 Ianuarie

Sâmbătă 26 Ianuarie 2019
București

Vegan Garden Market #5, creat de Veganie & Teahouse 5, revine in 26 Ianuarie 2019, interval orar 10 am – 2 pm, Centrul Vechi, terasa restaurantului iDracula (str. Selari, nr. 10 – 12), alaturi de fermierii/producatorii nostri: Microferma ecologica Biodumbrava, Ecokult, Rawckers, MamaPan – Brutaria cu maia, Biofuture Carpathia, GO Greek, Veganzza, aRAWme, Naturio, Bioloi, Spinoa, Etică şi viitor, Unison Food & Yoga, Editura Sens, Veganie, Teahouse 5.

Inca Ianuarie si inca regeneram organismul dupa ce l-am suprasolicitat in perioada sarbatorilor de iarna. Este foarte important sa ne acordam timp si sa ne fixam drept obiectiv sanatatea. Calea catre regenerare nu este una simpla, dar nici usoara. In ciuda dificultatilor, regenerarea este singura cale pentru atingerea sanatatii de durata, vitalitatii si longevitatii. Alimentatia joaca un rol important in tot acest proces, alimentele fiind remedii ce contin un intreg complex de substante si principii active, care actioneaza impreuna, potentandu-se reciproc si stimuland in ansamblu organismul.

Regenerarea presupune trei elemente principale: alcalinizare, detoxifiere si energizare. Alcalinizarea este vitala deoarece este antiinflamatoare. Alcalinitatea este cel mai mare agent de detoxifiere a organismului, asa incat alimentele care produc alcalinitate vor detoxifia organismul. Cu cat este mai mare gradul de alcalinitate cu atat detoxifierea este mai profunda. Detoxifierea organismului va curata si va elimina surplusul din organism facandu-se astfel posibila digestia, absorbtia, utilizarea si eliminarea corespunzatoare. Naturopatia este una dintre stiintele care se refera la studierea si aplicarea legilor naturii. Temelia naturopatiei o constituie sanatatea si vitalitatea si cuprinde toate aspectele naturale care influenteaza regenerarea.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Ianuarie 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL