Vegan Garden Market #12

Saturday 25 May 2019
București

Mamici, tatici, copii si bunici, sa fiti pregatiti, pt ca pe 25 mai ne adunam din nou la Terasa Doamnei, pregatiti cu cele mai sanatoase, gustoase si minunate ingrediente pentru bucataria saptamanala.

Am creat evenimentul si va invitam cu bucurie sa va alaturati echipei de fermieri/producatori pt cele mai bune si sanatoase produse, dar pana atunci nu uitati sa va salvati data in calendar.

Unde? Terasa Doamnei, Strada Doamnei nr 9, Bucuresti

Pe curand!


EVENIMENTE TRECUTE

11 MAI

Vegan Garden Market incearca sa ofere o gama variata de frunze, salate, legume si fructe de sezon, produse de patiserie si panificatie fabricate dupa metode artizanale si traditionale, condimente ayurvedice potrivite tipologiei corpului tau, o varietate de deserturi si produse raw-vegan, branzeturi si unt raw-vegan din nuca de caju, uleiuri si masline ecologice, sucuri din iarba de grau si smoothie-uri din fructe si legume, preparate la cald si rece ce ofera preparate sezoniere (wrap-uri, pizza, salate), intr-un cuvant, ingredientele proaspete si sanatoase atat de necesare bucatariei saptamanale, cat si numeroase experiente culinare unice, toate de la producatori locali, integrale, din agricultura bio ce respecta standardele de calitate in vigoare si carora cu greu le poti face fata.

Avand in vedere cele de mai sus, iti recomandam sa-ti salvezi ziua si data, 11 Mai – 10.00 – 14.00, si sa ne dam intalnire la Vegan Garden Market #11, Centrul Vechi, str. Selari, nr. 10 – 12.

De-abia asteptam sa ne revedem!!!


16 MARTIE

Bucurosi de Primavara, bucurosi de nou, de Soare si de gradinile ce au inceput sa ne ofere roadele mult asteptate. Fermieri/producatori pasionati, produse de buna calitate, grija de sanatate si produse de cea mai buna calitate.

Am promis si vom fi acolo!

16 Martie, interval orar 10 AM – 2 PM, Centrul Vechi, str. Selari, nr. 10 – 12, Vegan Garden Market #7.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 May 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL