VegFest 2022 | 17-19 iunie, Casa Universitarilor

17-19 June 2022
București

VegFest 2022 – din nou în București
17-19 iunie, Casa Universitarilor

🌱 MÂNCARE DELICIOASĂ, VEGAN MARKET, ATELIERE ŞI CONFERINŢE, STAND-UP, SPORT ȘI ZONĂ DE RELAXARE. 🌱

VegFest ediția 2022, te surprinde anul acesta cu cele mai delicioase preparate și produse vegane.

Schimbarea climatică și utilizarea ineficientă a resurselor sunt o realitate care necesită atenția noastră. Dacă dorești să adopți un stil de viață sustenabil, trebuie să știi că alimentele vegetale au o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală. În plus, o alimentație vegană îți reduce amprenta de apă cu până la 55%.

La VegFest vei găsi alternativele vegane, business-urile locale vegane sau vegan-friendly și, foarte important, o comunitate care te poate ajuta să îți îndeplinești obiectivul de a adopta un stil de viață mai sănătos și să reduci din consumul de produse de origine animală. Totodată, vei avea ocazia să participi la workshop-uri și prezentări care să te inspire.

Dacă îți dorești să contribui cât mai puțin la suferința animalelor, vino la VegFest ca să afli cât de ușor este să faci asta. La Vegan Market-ul nostru vei găsi o varietate de produse (alimentare, cosmetice, de curățenie, cadouri) iar dacă îți dorești să te implici mai mult ONG-urile invitate te vor ajuta.

Vino să te distrezi și să cunoști oameni faini de la care ai ce învăța, VegFest e locul potrivit. Mâncare delicioasă, muzică bună, ateliere pentru copii, speech-uri, surprize. Nu ai niciun motiv să-l ratezi!

Dacă ești producător/distribuitor de produse vegane și dorești ca oamenii să cunoască produsele și să se bucure de ele, VegFest este locul perfect pentru a face asta! Contactează-ne la [email protected]

Te poți alătura echipei de organizare participând la VegFest în calitate de voluntar. Scrie-ne la [email protected]

Schimbarea începe cu tine! Schimbarea începe cu VegFest! 💚

Detalii Eveniment

Perioada:
17-19 June 2022

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL