VegFest 2022 | 17-19 iunie, Casa Universitarilor

17-19 Iunie 2022
București

VegFest 2022 – din nou în București
17-19 iunie, Casa Universitarilor

🌱 MÂNCARE DELICIOASĂ, VEGAN MARKET, ATELIERE ŞI CONFERINŢE, STAND-UP, SPORT ȘI ZONĂ DE RELAXARE. 🌱

VegFest ediția 2022, te surprinde anul acesta cu cele mai delicioase preparate și produse vegane.

Schimbarea climatică și utilizarea ineficientă a resurselor sunt o realitate care necesită atenția noastră. Dacă dorești să adopți un stil de viață sustenabil, trebuie să știi că alimentele vegetale au o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală. În plus, o alimentație vegană îți reduce amprenta de apă cu până la 55%.

La VegFest vei găsi alternativele vegane, business-urile locale vegane sau vegan-friendly și, foarte important, o comunitate care te poate ajuta să îți îndeplinești obiectivul de a adopta un stil de viață mai sănătos și să reduci din consumul de produse de origine animală. Totodată, vei avea ocazia să participi la workshop-uri și prezentări care să te inspire.

Dacă îți dorești să contribui cât mai puțin la suferința animalelor, vino la VegFest ca să afli cât de ușor este să faci asta. La Vegan Market-ul nostru vei găsi o varietate de produse (alimentare, cosmetice, de curățenie, cadouri) iar dacă îți dorești să te implici mai mult ONG-urile invitate te vor ajuta.

Vino să te distrezi și să cunoști oameni faini de la care ai ce învăța, VegFest e locul potrivit. Mâncare delicioasă, muzică bună, ateliere pentru copii, speech-uri, surprize. Nu ai niciun motiv să-l ratezi!

Dacă ești producător/distribuitor de produse vegane și dorești ca oamenii să cunoască produsele și să se bucure de ele, VegFest este locul perfect pentru a face asta! Contactează-ne la [email protected]

Te poți alătura echipei de organizare participând la VegFest în calitate de voluntar. Scrie-ne la [email protected]

Schimbarea începe cu tine! Schimbarea începe cu VegFest! 💚

Ateliere pentru copii la Veg Fest 2022

Unicornii magici

🦄🦄 Confecționați din lemn, atelierul de Unicorni magici este o activitate care le aduce mare bucurie celor mici și care ne amintește și nouă, părinților, de jocurile copilăriei.
Copii vor picta mai întâi cu bruretele unicornii, folosind o tehnică inedită care dă un aspect embosat, după care vor aranja firele colorate de sârmă plușată pentru a crea efectul de mișcare al coamelor magice. Cu pom pom-uri, inimioare, sclipici și alte decorațiuni care mai de care mai alese, dar și bețe colorate, unicornii vor fi mai apoi gata să iasă în lume.

🐴🐼Minunata lume a puzzle-urilor 3D din lemn (unicorni, caluti naravasi, casute, masiunute, avioane utilitare, hidroavioane, elicoptere, vapoare, bufnite, pauni etc)

Va invitam la joaca! Pentru ca știm că va plac puzzle-urile, venim în fața voastră cu o noua provocare: un puzzle tridimensional din lemn pe care îl puteți personaliza după bunul vostru plac, colorându-l cu tempera și culori acrilice.

Liniile și finisajele atent realizate vă vor capta cu siguranță atenția, fiecare copil urmând să își pună amprenta asupra propriei creații. Inspirați de culorile personajelor din “Micii ponei”, “Bibi si Tina” sau de curajul legendarului “Black Beauty”, atelierul nostru de pictură este întotdeauna o bucurie pentru cei mici.

Detalii Eveniment

Perioada:
17-19 Iunie 2022

Ora incepere:
14:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL