Veranda Mall

  Veranda Mall a fost inaugurat pe data de 27 octombrie 2016. Amplasat în inima sectorului 2, în imediata apropiere a pieței Obor, pe strada Ziduri Moși 23, Veranda Mall devine reperul perfect pentru a-ți satisface toate nevoile comerciale și pentru a petrece timpul într-un mod plăcut.

  Veranda Mall oferă o experiență eficientă și plăcută de shopping, într-un cadru prietenos și relaxant. În afara hipermarketului, a magazinelor de modă, a restaurantelor și a sălii de fitness, locația a adăugat și o serie de facilități de divertisment: un cinematograf și o sală de dans, spații special concepute pentru relaxare și distracție.


   RECOMANDARE

  logo-veranda

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Ziduri Moși, 23

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU