Vis de Craciun – Spectacol de colinde romanesti de Craciun

Vineri 13 Decembrie 2013

Spectacol de colinde si cantece romanesti de Craciun sustinut de Royal Art Muzzyk. Spectacolul se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele: copii, tineri, parinti sau bunici.

Vis de Craciun 13 dec 2013+ ultima varianta_JPG

 

Pornind de la argumentul potrivit caruia traditiile si obiceiurile reprezinta spiritul unui popor, Bonsi Business Group a propus romanilor in ultimii ani, doua calatorii de redescoperire a spiritului poporului roman, a traditiilor si obiceiurilor populare in cadrul evenimentelor: ’’Traditii si obiceiuri romanesti de Craciun’’ Editia I in 2010 si editia a-IIa in 2012. Continuand traditia acestor evenimente, pentru luna decembrie 2013, venim in intampinarea publicului iubitor de muzica romanesca cu un concept inedit pus in scena de Claudia Deleanu impreuna cu tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk in cadrul spectacolului ,,VIS DE CRACIUN’’.

Spectacolul ,,VIS de CRACIUN’’ Colinde si cantece romanesti de Craciun este organizat de Bonsi Business Group si Universitatea Populara Ioan I. Dalles, in parteneriat cu Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Galeria de arta HQZ Antic. Prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii,  prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

Spectacolul aduce in centrul atentiei momente solistice si momente corale in interpretarea artistilor de la Royal Art Muzzyk.  Din program: ,,O ce veste minunata’’, ,,Am plecat sa colindam’’, ,,Domn, Domn sa-naltam’’..etc

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Colindele si cantecele de Craciun prezinta o valoare nepretuita prin originea si mai ales prin vechimea lor. Colindele ocupa un loc de seama in creatia poporului nostru. Ele formeaza un tot unitar cu doinele, baladele populare si cantecele de vitejie, cu basmele, ghicitorile, proverbele si zicatorile. Venind din lumea obstilor satesti, colindele pastreaza, fara indoiala, unele din ele mai vechi realizari poetice romanesti.

Din partea Royal Art Muzzyk la realizarea acestui spectacol vor contribui:

Ana-Maria Acunune, soprana

Maria Mirabela Popescu, soprana

Ana-Maria Voica, soprana

Bogdana Iliescu, soprana

Nikolina Kirilova Kirova, soprana

Ioana Gheighis, mezzosoprana

Valentin Trandafir, tenor

Vladimir Sima, tenor

Acompaniament pian: Anta Agavriloae si Costin Raia

Conceptul si regia Claudia Deleanu

 

Royal Art Muzzyk aduce in faţa publicului larg lucrări sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modernă. Tinerii artisti sunt studenti si absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Acestia isi doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

 

DURATA Spectacol –  aprox 45 min – 19.00 – 19.45

PRET BILET 15 lei

Biletele pot fi achiziţionate de la Casieria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti in ziua evenimentului, VINERI, 13 decembrie 2013, incepand cu ora 18.30.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 13 Decembrie 2013

Program:
19:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Universitatea Populara Ioan I Dalles

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd Nicolae Balcescu nr 18

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL