Visatorul. Seara de povesti si lectura interactiva

Vineri 16 Mai 2014

La Librăria Humanitas din Fundul Curţii, Teatrul Ion Creangă vă invită la o nouă seară de poveşti cu actorul Mihai Verbiţchi

mvVineri, 16 mai, ora 18.00, la Librăria Humanitas din Fundul Curţii, Teatrul Ion Creangă vă invită la o nouă seară de poveşti. Actorul Mihai Verbiţchi va fi gazda unei aventuri teatrale, inspirată de cartea „Visătorul”, a lui Ian McEwan, în care lectura interactivă, plină de umor şi de gingăşie, se va îmbina cu pictura live.

Astfel, prima carte pentru copii a unuia dintre cei mai faimoşi autori britanici (apărută în 2013, la Editura Polirom) le va prilejui spectatorilor de la Librăria Humanitas din Fundul Curţii întâlnirea cu micuţul Peter Fortune, un băieţel foarte special care „la şcoală îşi lăsa adeseori trupul în bancă, în timp ce mintea îi pornea în tot felul de călătorii”.

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu Peter, băieţelul a cărui imaginaţie reuşeşte să transforme un umeraş şi o sârmă prinsă de mobilă într-o adevărată escaladare de munte, chiar dacă uneori „mai dă de bucluc din cauza viselor cu ochii deschişi”.

Accesul la această lectură este gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza înscrierilor prealabile la adresa de e-mail [email protected].

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 16 Mai 2014

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Libraria Humanitas din Fundul Curtii

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 120

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL