Visul unei nopți de vară @ Teatrul Vienez de Copii

19-20 Octombrie 2018
București

Visul unei nopți de vară – Spectacol de teatru jucat în totalitate de copii – este o comedie romantică plină de magie și de exuberanţă, în care lumea oamenilor se confundă cu aceea a ființelor miraculoase.

În pădurea feerică a Atenei, Oberon, craiul zânelor, gelos că soţia sa, Titania, și-a luat drept paj un biet orfan, îl cheamă în ajutor pe spiridușul Puck. La porunca lui Oberon, Puck o vrăjește pe Titania pentru ca ea să se îndrăgostească de prima ființă pe care o va întâlni. Se întâmplă ca această primă fiinţă să fie un ţesător preschimbat tot de către Puck într-un măgar. Multe alte intervenții ale forțelor supranaturale perturbă, apoi, lumea îndrăgostiților din pădurea Atenei, purtându-i în vrajă, în confuzie și feerie.

Visul unei nopți de vară este o comedie în care se întâlnesc chipuri felurite ale dragostei – dragostea matură a lui Theseu și a Hipolitei, crăiasa amazoanelor, cea a personajelor feerice Oberon și Titania, dar și dragostea tinerească, furtunoasă a lui Lysander și a Helenei. Toate aceste ipostaze sunt o sursă inepuizabilă de vrajă și de umor în interpretarea copiilor, căci ei simt cel mai bine că „îndrăgostiţii şi nebunii sunt la fel”.

Aceasta NU este o serbare de amatori!

Elevii cursurilor noastre de teatru s-au pregătit intens în ultimul an, iar spectatorii (copii între vârstele 6 și 106 ani) vor sta cu sufletul la gură să afle ce farmece îi vor scoate din bucluc pe tinerii pierduți în pădurile Atenei.

Biletele sunt disponibile la Caseria Sălii Rapsodia (Lipscani, 53)
L-V 12:00-19:00
Detalii la tel 0725223891

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Perioada:
19-20 Octombrie 2018

Ora incepere:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL