Workshop-uri Dedicate Copiilor la Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea @ Cluj

Sâmbătă 25 Mai 2019
Cluj-Napoca

Workshop-urile propuse urmaresc mediatizarea activitatilor artistice desfasurate in cadrul Liceului de Arte Vizuale, facilitarea dialogului cu parintii dornici sa le ofere copiilor o educatie artistica si depistarea copiilor cu abilitati artistice in vederea inscrierii in clasa a V-a.

In datele de 11, 18 si 25 mai , intre orele 10.00-12.00, se vor realiza 3 workshop-uri creative la care sunt invitati sa participle atat copiii cat si parintii lor, sub indrumarea a doi profesori de specialitate ai Liceului.

Lucrarile realizate vor fi expuse si toti participantii vor primi diplome, premii si fluturasi cu oferta educationala a Liceului de Arte.

Copiii la care s-au depistat aptitudini artistice deosebite vor fi considerati admisi in clasa a V-a, ei nemaitrebuind sa sustina examenul de competente.

Examenele de competente pentru inscrierea in clasa a V-a se vor desfasura in 29 si 30 mai, fiind urmate de o expozitie la care vor fi expuse si lucrarile realizate in cele trei workshop-uri.

Unde? Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea, Calea Dorobanților nr. 56, Cluj-Napoca

Participarea la atelierele este gratuită.
Înscrierire la ateliere se fac începând cu data de 06.05.2019, telefonic sau prin mesaj text la numărul: 0729592674 Prof. Cîmpian Iulian

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2019

Program:
De la 10:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Eveniment Recurent

Workshop-uri Dedicate Copiilor la Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea @ Cluj este organizat în perioada 11-25 Mai 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL