Zambet pentru copii. Concert caritabil de Craciun

Duminică 23 Decembrie 2018
Cluj-Napoca

Asociatia Sfanta Elisabeta Feodorovna & Young and Famous Orchestra va invita la concertul caritabil de Craciun “Zambet pentru copii”

Donatii pentru sustinerea proiectelor Asociatiei Sfanta Elisabeta Feodorovna, CUI 35882421, se pot face in contul deschis la Banca Transilvania Cluj : RO15 BTRL RONC RT03 3861 3001.

“Zâmbet pentru copii” este concertul care aduce magia Crăciunului în viaţa copiilor cărora li s-a furat copilăria

La câtă magie au adus în copilăria ta cântecele de Crăciun, acum ai ocazia să dai înapoi din bucuria primită! Tot ascultând cântece de sărbătoare! Dacă vii pe 23 decembrie, la ora 18:00, la Casa Universitarilor, Sala Auditorium, ai parte de un concert special care te va face să simţi sărbătorile, iar prin cumpărarea biletului vei ajuta copiii care, din păcate, au pierdut magia Crăciunului. Bilete se gasesc online, la caseria cinematografului Florin Piersic si libraria Humanitas.

La spectacolul numit chiar “Zâmbet pentru copii”, îi poţi asculta pe cei de la Young Famous Orchestra (dirijaţi de Vladimir Agachi) şi pe cei de la Grupul Coral Sfântul Apostol Andrei (dirijaţi de preotul Decebal Corea). Dacă primii sunt apreciaţi în Cluj pentru concertele simfonice despre trăiri şi emotii, Grupul Coral Sfântul Apostol Andrei e cunoscut în ţară şi străinătate pentru colindele lor româneşti şi cântecele preluate din repertoriul clasic şi bisericesc rus şi grec.

Fondurile strânse în urma cumpărării biletelor vor fi donate de către Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj, pentru dotarea Secției IV Pediatrie.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna se axează pe sprijinirea copiiilor aflați în Centrele de plasament rezidenţiale, a celor internați în spitale, a tinerilor care au părăsit sistemul de protecție a copilului, a mamelor care urmează să nască şi a persoanelor vârstnice fără aparținători.

Iar tu, ca iubitor de colinde, poţi să fii Moş Crăciun pentru acești copii şi să îi ajuţi să aibă o viaţă mai bună. Şi să se bucure de sărbători, pentru că fiecare copil merită să simtă că Moş Crăciun există.

Unde? Sala Auditorium, UBB

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Decembrie 2018

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL