Ziua Porţilor Deschise Free Minds Builders

Saturday 09 December 2017
București

Decembrie e luna cadourilor şi a jucăriilor. Oferă copilului tău un cadou educativ şi vino alături de noi la Ziua Porţilor Deschise Free Minds Builders, imediat după Sfântul Nicolae, pe 9 Decembrie!

Vom face împreună ateliere interactive, în care echipa noastră se va juca în mod instructiv cu cei mici: meşteşuguri speciale, jocuri de cunoaştere, iniţiere în muzica clasică, primii paşi în şah, creative writing. Mai avem pregătite şi alte surprize, pe care vă invităm să le descoperiţi.

Nici cei mai mari dintre copii nu vor fi uitaţi. Suntem alături de ei în faţa primei lor provocări majore prin pachetul „Free Minds Builders – 10 la Evaluarea Naţională„.

Participarea este gratuită, ne vom bucura să aflăm dorința de a veni cu copilul tău, la telefon 0721 282 312 – Cornelia, 0732 536 650 – Diana, sau la mail [email protected].

Iți prezentăm mai jos, o parte din activitățile cu care te așteptăm pe 9 decembrie, incepând cu ora 10:30:

  • Alături de Woolandcolours, https://www.facebook.com/Woolandcolours/, vă invităm să descoperiți un meșteșug special. Vom picta cu lână pe globuri împâslite, vom modela ingerași din lână fină, vom povesti și ne vom iniția in arta impâslitului. Masa va abunda de lână naturală, fină și cardată, intr-o varietate de culori si nuanțe. Bineințeles, nu vor lipsi acele speciale pentru impâslit.

  • Adresându-ne celor care se pregătesc pentre examenele de Evaluare Națională, vom face simulări şi modele de rezolvare a subiectelor de examen, precum şi o serie de „tips&tricks” pentru maximum de performanţă.

Vă așteptăm cu drag la noi acasă, in str. Miron Costin nr. 2, sector 1, București!

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 09 December 2017

Program:
De la 10:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL