Ziua Porților Deschise de Ziua Culturii Naționale la Teatrul Arlechino | Brașov

Luni 15 Ianuarie 2024
Brasov

De Ziua Culturii Naționale, Teatrul Arlechino te invită la spectacol!

Ziua Culturii Naționale în România are o semnificație deosebită, fiind dedicată omagierii și celebrării valorilor culturale, literare și artistice ale țării. Aceasta reprezintă nu doar o ocazie de a comemora un mare poet, ci și momentul de a celebra diversitatea și bogăția culturală a țării, subliniind importanța culturii în formarea identității naționale, motiv pentru care în calendarul cultural românesc și-a dobândit o semnificație majoră.

Pentru a marca importanța acestei zile, Teatrul Arlechino, în data de 15 ianuarie, desfășoară deja de peste 15 ani proiectul „Ziua Porților Deschise”, ocazie cu care susținem o reprezentație cu spectacolul „Prințesa și bobul de mazăre” însoțită de proiecția de prezentare a teatrului: „Miro vă prezintă teatrul din culise”.

Evenimentul va începe la ora 17.30, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile pe scaune, în Sala Arlechino, făcându-se exclusiv pe bază de bilete intrare fără valoare, conform diagramei sălii de spectacole.

Aceste bilete pot fi obținute de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri (10-12.01.2024) între orele 12:30-16:00, sâmbătă (13.01.2024) între orele 09:00-13:30, iar duminică (14.01.2024) între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm la teatru!

📍Teatrul Arlechino din Brașov – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/teatrularlechinobv

Detalii Eveniment

Data:
Luni 15 Ianuarie 2024

Program:
De la 17:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL