A fi parinte – o calatorie creatoare @ Centrul Dianthis Iași

Sâmbătă 23 Martie 2019
Iasi

A FI PARINTE – O CALATORIE CREATOARE
pentru parinti si viitori parinti

Copiii nostri invata sa isi pastreze si sa isi dezvolte stralucirea, pofta de viata, bucuria de a trai si linistea sufleteasca de la noi, parintii. Ei pun in aplicare de obicei ceea ce vad mai degraba la noi, decat ceea ce le spunem. Astfel, modul in care ne traim noi viata si in care relationam cu ei si cu cei din jur, ii creaza si ii construieste din temelii ca oameni, fiind decisiv pentru fericirea si sanatatea din prezent a copiilor nostri, cat si de la varsta lor adulta.

Putem sa ne intrebam fiecare – Ce invata copilul meu din ce observa la mine? Vede grija si intelegerea mea fata de mine insami, pentru a sti cum sa aiba si el grija de sine, cum sa arate blandete, compasiune si iubire pentru propria lui persoana? Vede cum imi las spiritul sa straluceasca, urmandu-mi pasiunile si ascultandu-mi sufletul? Imi manifest propria feminitate/ masculinitate astfel incat copilul meu sa aiba un model sanatos de urmat mai tarziu? Imi dau voie sa imi exprim tristetea, bucuria si multe alte emotii pe care le simt, intr-un mod echilibrat, fara a-i rani pe cei din jur, pentru a nu le tine in interiorul meu si a ma imbolnavi? Am grija de sanatatea sufletului si a trupului meu, a relatiilor pe care le am cu ceilalti?

Daca esti parinte sau urmeaza/ iti doresti sa devii, in cadrul acestui program poti aborda alaturi de alti parinti aceste aspecte si altele care sunt importante pentru bunastarea ta interioara si, implicit, a copilului tau. Daca tu esti bine, daca simti bucurie si implinire in viata ta, de cele mai multe ori si copilul tau va fi fericit!

Te invit sa vii alaturi de alti parinti pentru a aborda impreuna pe parcursul acestui program urmatoarele teme:
– Cine sunt eu
– Ce vede copilul meu la mine
– Relatia mea cu mine insami
– Cum pot sa imi ascult mai bine corpul si sufletul
– Cum sa ma iubesc mai mult
– Relatia cu copilul si cu cei din jur
– Exprimarea emotiilor in mod constructiv
– Conexiunea cu propria feminitate/ masculinitate

Vom lucra in mod experiential folosind tehnici diverse: joc de rol, miscare autentica, constientizare corporala, desen, imagerie ghidata, meditatii si altele. Vom crea impreuna un cadru continator, de siguranta, impartasire si sprijin reciproc.

Programul va fi sustinut de:
Alina FLOREA
– Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania
– Psihoterapeut specializat in Psihoterapia prin Miscare si Dans, Psihosomatica si Psihosexologie
– sotie, mama a unei fete in varsta de 17 ani

Acest atelier pentru dezvoltare personala cuprinde 8 intalniri de grup ce vor avea loc o data la doua saptamani timp de 4 ore, sambata intre orele 13 -17, la Centrul Dianthis (str. Brandusa nr.2, Iasi), cu persoanele inscrise initial. Este importanta, in masura in care este posibila, participarea fiecaruia la toate cele 8 sedinte. Prima intalnire va avea loc sambata, 23 februarie 2019.

Te poti inscrie la acest program pana pe 17 februarie, printr-un mesaj pe adresa [email protected] (cu numele atelierului, numele dvs si un nr telefon pentru contact) sau la telefon 0758.317790. Sunt doar 10 locuri disponibile, in ordinea inscrierii.

Persoanele inscrise vor fi programate pentru o scurta discutie individuala gratuita pana la data primei intalniri cu grupul mare (23 februarie).

Pretul: 100 lei/ sedinta/ persoana
(materiale, gustari si ceai incluse)

Te asteptam cu drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Martie 2019

Program:
13:00 - 17:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL