Actiune ecologizare – Parcul Piatra Craiului | Brașov

Sâmbătă 16 Noiembrie 2019
Brasov

Go Nomad si Asociatia Montana Ciresarii organizeaza o actiune de ecologizare ce se va desfasura in data de 16 noiembrie 2019, in incinta Parcului National Piatra Craiului, segmentul Vf. Magura Mica – Vf. Galbinarea.

Aceasta creasta, ce poarta denumirea de Magura Branului, reprezinta o poarta de evadare in mijlocul naturii, apreciata si vizitata de foarte multi turisti, mai ales straini, atrasi in prima faza de faima Castelului Bran, urmand ca apoi, deopotriva, sa se bucure de farmecul peisajului natural invecinat.

Ecologizarea reprezinta o componenta esentiala a vietii cotidiene actuale. Oamenii au dreptul la o viata sanatoasa, in armonie cu natura. De aceea, va invitam sa participati, alaturi de noi, in numar cat mai mare, la aceasta scurta tura de ecologizare!!

DATA: sambata, 16 noiembrie, ora 9:00

LOCUL INTALNIRII: intrarea in Predelut dinspre Bran, intersectie Str. Liviu Popovici cu Str. Predelut, langa podul de lemn
https://goo.gl/maps/MuhrP53u1vD2

Pentru a facilita desfasurarea evenimentului, din partea noastra si a Societatii de Salubritate Bran – Serviciul Utilitati, oferim :
– manusi;
– saci menajeri.

ECHIPAMENT necesar:
– incaltaminte trek, de preferinta bocanci 3 sezoane;
– pantaloni trek;
– mic rucsac care sa contina: o sticla de apa, hrana necesara pt ziua resp, pelerina de ploaie (de preferinta geaca Gore-Tex) si un polar suplimentar.

Cei care vin cu masina sunt rugati sa posteze in cazul in care au locuri libere si doresc sa ia si alti participanti.

Daca te simti motivat de sentimentul de contributie, iar printre valorile tale personale se numara: sanatatea, iubirea fata de natura si autenticitatea, acest eveniment reprezinta o buna ocazie sa te alaturi unor oameni care iti impartasesc valorile si care sunt determinati, entuziasti, pasionati de natura si hotarati sa realizeze o schimbare pentru generatiile viitoare, promovand astfel principiile unei dezvoltari durabile pentru Romania.

Daca aveti intrebari puteti sa scrieti pe adresa de e-mail: [email protected]
sau sa ne sunati la nr.de tel: 0758696060 (Alex Ralea)

Va multumim pentru interesul acordat!!!
Echipa Go Nomad


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Noiembrie 2019

Program:
09:00 - 17:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL