De ce sa mergi in acest weekend in Kiseleff la Festivalul Amintiri din copilarie?

Nu rata in acest weekend activitatile pentru copii din Parcul Kiseleff la Festivalul Amintiri din copilarie.

Ar fi pacat sa pierzi minunatiile din Parcul Kiseleff aduse cu drag pentru copii la Festivalul Amintiri din Copilarie. Mai ai timp in seara aceasta sau maine ca sa ajungi in spatiul special amenajat pentru ca cei mici sa se simta pe teritoriul lor.

In primul rand m-am simtit ca intru intr-o lume de basm, intr-un spatiu al copilariei, vazand chiar la intrarea in parc diverse zone viu colorate si special amenajate pentru copii.

scari

corabia cu panze

Copiiierau veseli, entuziasmati de descoperiri si alergau de colo-colo sa incerce diverse lucruri.

Programul festivalului cuprinde multe ateliere, spectacole, concerte dar noi am ajuns la ora la care era pauza cu aceste activitati educativ-culturale asa ca ne-am bucurat de ceea ce era disponibil astazi, 11 iunie la ora 13.

Mi-a placut „camera cu pereti miscatori” si transparenti (nu stiu care e denumirea oficiala), structura cu panze (arata ca o corabie ciudata) si alte „aranjamente ” pe care nu stiu sa le descriu dar vi le arat in poze.pereti miscatoripanze

Cauti o tabara de vara pentru copilul tau? Iti recomandam Tabara Micului mester olar, pentru copii peste 7 ani!


aleea cu fasiiCopiii au fost foarte foarte incantati de jocul cu baloanele umplute cu apa pe care trebuiau sa le arunce la tinta, sa se sparga si evident sa se stropeasca cu apa! Ce distractie mai mare poate fi pentru copii intr-o zi calduroasa de vara?!

tinta pentru baloane cu apa

Am vazut si scena special amenajata pentru spectacole, „umbrarul pentru povesti”, zona cu hamace si copaci pictati dar noi ne-am oprit si la 2 locuri de joaca cu copiii nostri care aveau nevoie de catarare 🙂

zona cu hamace

Mancare nu prea am vazut, era un chiosc care vindea inghetata dar era o coada de 10 persoane si altul separat care vindea apa si acadele. Erau si masute amenajate pentru mancare dar nu am vazut ce mancarea se vindea.statuie vivanta

Adresez pe aceasta cale o rugaminte si organizatorilor: sa aduca si chioskuri cu mancare sanatoasa pentru copii, ca sa putem servi o gustare in parc si sa ne putem petrece toata dupa amiaza la activitati. Deasemenea nu am vazut toalete in apropierea acestor zone cu activitati si de altfel nici mai departe de aceste zone. Am observat ca in general la noi, in Bucuresti, aceste doua aspecte sunt neglijate la festivalurile/ evenimentele pentru copii. Nu putem sa mancam toata ziua pufuleti si acadele 🙁

aranjamentPresupun ca seara sau maine cand activitatile vor fi in toi distractia este si mai mare! Pregateste-te cu gustarele si apa ca sa nu alergi prin parc in cautarea lor!

Citeste aici tot programul activitatilor din cadrul festivalului!

Iti recomandam si articolul:

Ce vacanta de vara imi doresc pentru copilul meu?

Am incercat sa fac poze in asa fel incat sa nu apara alti copii; daca e cineva care doreste sa scoatem vreo poza, rog sa imi scrie in comentariu. Multumesc.

Articol scris de Zina Nichita.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU