1 Iunie. Unde Ieșim în Weekendul de Ziua Copilului | București

București

Ziua Copilului vine în 2024 la București cu o mulțime de activități și evenimente speciale care vor transforma orașul într-un loc de sărbătoare pentru copii. Acestea vor aduce copiii în centrul atenției și îi vor aduna împreună pentru a sărbători în modul cel mai distractiv.

Descoperă cele mai interesante evenimente de Ziua Copilului din 1 iunie 2024 în București. Te invităm să te alături petrecerii și veseliei și să sărbătorești alături de noi!

La mulți ani, dragii noștri copii!

Joaca de-a teatrul
Atelier de Teatru pentru Copii 6-12 ani cu ocazia Zilei Copilului | 1 iunie | Teatrul Coquette

De 1 lunie, insa, copiii vor fi vedetele la Teatrul Coquette, alături de minunata actriță Nicoleta Moscalenco.

Cu ocazia Zilei Copilului, suntem invitați să descoperim magia teatrului într-un mod jucăus si captivant! Atelierul „Joaca de-a teatrul” este special conceput pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 si 12 ani, oferindu-le o oportunitate frumoasa de a-si explora creativitatea, de a-si dezvolta abilittile de comunicare si de a se distra într-un mediu interactiv si prietenos.


 RECOMANDARE


Ce vom face:

• Exercitii de Improvizatie: Copiii vor participa la jocuri de improvizatie
care le vor stimula imaginatia si spontaneitatea.
• Crearea de Personaje: Vom invăta să creăm si să interpretăm diverse personaje, explorând modul în care acestea se miscă si vorbesc.
• Jocuri Teatrale: Vom include jocuri si activitati care sã le permita copiilor
să-si exprime emotile si sã se bucure de experienta teatrala.

DETALII


CONIL Fest – Festivalul Integrării
Eveniment dedicat copiilor din România | 1-2 iunie | Circul Metropolitan Bucuresti

Te invităm să participi la CONIL Fest, cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, unde se întâlnesc copii tipici și atipici din întreaga țară. Evenimentul va avea loc la Circul Metropolitan București, pe 1 și 2 iunie.

În Lumea SuperEroilor te așteaptă o mulțime de activități și surprize!

Intrarea este liberă!

DETALII


Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii
31 Mai – 1 Iunie | Palatul Național al Copiilor

Cu ocazia Zilei Copilului, Teatrul Muzical Ambasadorii aduce o experiență de neuitat în universul spectacolului, în cadrul Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii. Trei zile pline de povești noi și emoționante te așteaptă să le descoperi.

Iată spectacolele care se vor susține la Palatul Național al Copiilor:

31 MAI 2024

· 17:00 Alina Sorescu și Picii lu’ Soreasca
· 18:30 – Bucurie # Palat (spectacol susținut de cercuri ale Palatului Național al Copiilor)
§ Meloritm – prof. Elena Nicolai
§ Grup Vocal MUSIC.ALL – prof. Raluca Drăgănescu
§ Trupa AS – coregraf Mona Teodorescu
§ Petit Arabesque – prof. Ana Maria Bănuță
§ Trupa Dinamic – coregraf Paula Mitru Niculae
§ Adagio și Adagietto – prof. Oana Pârvu si Ileana Dumitrache
§ Grup Friendship – prof. Claudia Păun Stoicescu
§ Ansamblul Folcloric Românașii – prof. Andreea Mihuț
§ Trupa ARYMA – prof. Raluca Drăgănescu
§ CARMINA – prof. Ștefania Elena Istrate

1 IUNIE 2024

· 11:00 Vrăjitoarea Kera și celel șapte nestemate
· 14:00 Minunații

2 IUNIE 2024

· 11:00 Cenușăreasa – Premieră
· 12:30 Magicianul Robert Tudor – spectacol nou

DETALII


Creatorii de basme muzicale
Ateliere de vară 6-14 ani

Start 1 Iunie | Casa Eliad

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, propune o călătorie magică în universul creativ al muzicii și al imaginației și îi invită pe copii să participe la o serie de ateliere de vară, organizate la Casa Eliad, în cadrul programului educațional „Creatorii de basme muzicale”, sub îndrumarea unor traineri experimentați în interacțiunea cu copiii.

Astfel, începând cu 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului și continuând pe parcursul vacanței de vară, cei mici își vor putea petrece timpul liber într-un mediu armonios și se vor putea bucura de activități interactive și distractive participând la atelierele educaționale „Creatorii de basme muzicale”, menite să susțină dezvoltarea potențialului creativ al copiilor.

DETALII


Parada Micilor Bicicliști
1 iunie | Sema Park

Pe 1 iunie centrul distracției e în 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐬𝐭! Sărbătorim într-o zi cât alții în trei 🙂

• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

Și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul 🎈 este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 🚴‍♂️are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă 👶 vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier 🚦

DETALII


Kids ComicsFest 2024
1-2 iunie | 1UP Gamers Pub

Kids ComicsFest e un eveniment gandit special si dedicat celor mai mici pasionati de benzi desenate, atat cititori cat mai ales desenatori! Weekend-ul 1-2 iunie de la 1Up Gamers Pub (zona Piata Amzei) va fi plin de ateliere de desen, ilustratie, manga si benzi desenate, concursuri cu premii si alte surprize.

Aleea Micilor Artisti da ocazia celor mai tineri creatori sa isi expuna si sa-si vanda operele. Un nou numar al revistei Comics Kids va fi lansat aici insotit si de o mica expozitie a micilor autori!

DETALII


1 IUNIE în Ținutul Distracției: Programul TIC de Ziua copilului
1 iunie | Teatrul Ion Creangă, Sala Mare

Ziua internațională a copilului este marcată la Teatrul Ion Creangă printr-un program inedit, intitulat „1 IUNIE în Ținutul Distracției“, compus atât din reprezentații teatrale, cât și din activități pentru cei mici.

Programul se desfășoară sâmbătă, 1 iunie, între orele 10:00 și 19:00, la Sala Mare din Str. Piața Amzei nr. 13. Povești pline de feerie și veselie și o mulțime de evenimente distractive îi așteaptă pe copii să transforme ziua de 1 iunie într-una de neuitat, în care actul artistic se îmbină cu joaca, dorința de explorare și bucuria de a da frâu creativității și imaginației.

DETALII


Kids Fiesta 2024
30 mai – 2 iunie | Arena Națională

Dăm startul celui mai important Festival al verii destinat nu doar copiilor, tinerilor ci și întregii familii!

Suntem pregătiți să deschidem porțile pentru voi pe scena Kids Fiesta 2024!

DETALII


Salonului Internațional de Carte Bookfest
29 mai – 2 iunie | Romexpo

Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, cel mai important eveniment al industriei editoriale românești care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă, va deschide porțile pe 29 mai, la ora 10.

Salonul Internațional de Carte Bookfest are loc în pavilionul B2 al complexului Romexpo, iar intrarea publicului este liberă. Peste 150 de expozanți din întreaga țară și din Republica Moldova, alături de institute culturale cu reprezentanțe la București, vor fi prezenți zilnic de miercuri, 29 mai, până duminică, 2 iunie, între orele 10-20 (29, 30 și 2 iunie), respectiv 10-21 (31 mai și 1 iunie).

📚 circa un milion de volume, dintre care 3000 de titluri noi
📚 peste 300 de lansări de carte și dezbateri, peste 60 de evenimente dedicate copiilor
📚 peste 40 de evenimente în programul Invitatului de Onoare al Bookfest 2024, Republica Moldova

DETALII


1uniFEST 2024
1 iunie | Parcul Al. Ioan Cuza

🌟 𝐈𝐭𝐬𝐲, 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲, 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫𝐙𝐚̆𝐩𝐚̆, 𝐒𝐩𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫, 𝐒𝐩𝐚𝐫𝐤 și 𝐃𝐉 𝐃𝐨𝐝𝐢 vă invită la cel mai grandios festival de joacă pentru copii și părinți – 𝟏𝐮𝐧𝐢𝐅𝐄𝐒𝐓! 🎉 Veniți să transformăm împreună ziua de 𝟏 𝐈𝐮𝐧𝐢𝐞 într-o sărbătoare a copilăriei, plină de veselie și culoare. Așteptați-vă la o zi încărcată cu activități creative, sportive, artistice și educative, momente de muzică, dans, magie, spectacole de teatru, concursuri, tombole și multe surprize. 🤗

🎈 Anul acesta, 𝟏𝐮𝐧𝐢𝐅𝐄𝐒𝐓 vă așteaptă în 📍 Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, unde veți găsi sute de activități menite să vă stimuleze creativitatea, curajul, prietenia, energia, bunătatea și bucuria.

🎨 Bucurați-vă de activități pline de culoare, spectacole captivante și întâlniri cu 🦸 supereroii preferați! 🆓 𝐈𝐍𝐓𝐑𝐀𝐑𝐄 𝐋𝐈𝐁𝐄𝐑𝐀!

DETALII


Străzi Deschise
1-2 iunie | Calea Victoriei

ce facem cu copilul in bucuresti strazi deschise
facebook.com/strazideschisebucuresti

Cel mai mare eveniment outdoor din București, ”Străzi deschise, București – Promenadă urbană” care transformă, artere aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare, continuă și în weekendul de Ziua Copilului.

🟢 În zonele desemnate se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziții, ateliere pentru copii și activități sportive. Peste un milion de bucureșteni și turiști au participat anul trecut la acest eveniment.

DETALII


S-au furat…Poveștile

Spectacol puzzle cu muzică, dans și teatru
2 iunie | Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”

Fantezie și armonie, într-un spectacol în care copiii sunt invitați pe scenă să se bucure împreună cu interpreții. Niște pirați au furat poveștile! Le țin închise într-un cufăr dar le lasă copiilor, una câte una. Astfel, pătrund în scenă pe rând, personaje îndrăgite din Frumoasa și Bestia, Pocahontas, 101 Dalmațieni, Cartea Junglei, Pisicile Aristocrate, Frozen, Rapunzel, Cenușăreasa și multe altele.

Vă oferim un puzzle cu muzică, dans și teatru, pe care juniorii și seniorii să-l compună, bucuroși că pot da împreună în mintea…poveștilor, alături de căpitanii de corabie și o mulțime de pirați, prinți și prințese, eroi și eroine cu puteri nebănuite, lighioane fel de fel, într-o poveste muzicală cum numai copiii își pot imagina și dori!

DETALII


Bazaar pe Victoriei
1-2 iunie | Victoria Hub

🌟 La începutul de iunie, pe 1 și 2, suntem invitați la Bazaar pe Victoriei, un eveniment dedicat susținerii și promovării micilor afaceri locale. Într-un cadru vibrant și plin de tineri entuziaști, Calea Victoriei devine pietonală, oferindu-vă ocazia perfectă pentru o plimbare de vară ce se transformă într-o sesiune de cumpărături deosebite. Descoperiți produse unice, realizate cu grijă și pasiune de artizani talentați.

📍 Evenimentul se va desfășura în inima capitalei, la Victoria Hub, un loc de poveste care ne oferă atât o grădină superbă cât și un interior fermecător. Pe Calea Victoriei, o arteră plină de viață și istorie, vă veți putea bucura de evenimentul Străzi Deschise, experimentul urban de extindere a spațiilor de recreere și de promenadă unde veți găsi oportunități nelimitate de a vă bucura de un weekend magic.

⏰ Evenimentul va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită.

DETALII


Fiți cu-Minți Creative Fest 2024
24 mai – 2 iunie | București

În perioada 24 mai – 2 iunie, sunteți invitați să participați la o sărbătoare a artei și culturii, în cadrul celei de-a patra ediții a Fiți cu-Minți Creative Fest. Ca de obicei, evenimentul va aduce în prim-plan o gamă variată de forme de artă vizuală, muzică și arte performative, toate menite să inspire și să susțină următoarea generație de artiști și creativi.

Aceasta este șansa ta de a descoperi talente noi și de a redescoperi artiști consacrați din comunitatea artistică locală. Indiferent dacă ești un artist în devenire sau doar în căutarea unei experiențe culturale deosebite, Fiți cu-Minți Creative Fest este destinația ideală pentru tine.

DETALII


Picnic în familie
8 iunie | Parcul Mogoșoaia

Picnic în Familie, cel mai mare eveniment de acest fel, are loc sâmbătă, 8 iunie, într-o zi specială dedicată copiilor!

În Parcul Mogoșoaia, zona La Sere, te așteaptă o zi plină de distracție și activități pentru întreaga familie. Picnicul urban Social Moms aduce împreună verdele, atelierele creative și educative, jocurile pentru copii și întreaga familie, spectacole pe scenă (teatru, magie, demonstrații sportive, muzică, dansuri, animatori), concursuri și tombolă cu premii pe măsură. Intrarea la acest eveniment este gratuită, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

DETALII


Actualizăm….

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU