Activitati de vacanta la After school Cei Trei Muschetari

14-18 Aprilie 2014

After school CEI TREI MUSCHETARI organizeaza in perioada vacantei de primavara un program atractiv, educativ si distractiv pentru copii cu varste intre 6-12 ani!

IMG_9385Pe scurt, din programul saptamanii:

. LUNI ne jucam in parc si organizam o mare cautare de comori! Harti, indicii si ghicitori ne vor ghida spre comoara oualelor/iepurasilor de ciocolata!

. MARTI vizitam Gradina Botanica si realizam fiecare cate un Ierbar – Jurnal cu plante presate, poze, texte, desene si detalii despre fiecare planta, loc, intamplare etc.

. MIERCURI vizita la Oraselul Cunosterii – primul muzeu dedicat special copiilor. Copiii pot atinge exponatele, pot experimenta, pot trăi pe propria piele experiențe inedite! Vom vizita:Laboratorul acvatic, Camera IQ, Camera jocurilor cu aer, Camera oglinzilor, Zona simturilor, Zona jocurilor motricea
http://www.oraselulcunoasterii.ro/ro/

. JOI vom merge la o manastire/biserica veche din Bucuresti unde vom asculta povesti din vremuri stravechi. Dupa amiaza vom invata sau ne vom perfectiona in scrabble, rummy, sah sau twister!

. VINERI, in cadrul unui workshop interactiv, vom afla cum se sarbatoreste Pastele in alte locuri din lume. Vom organiza un concurs pe echipe pentru a ne verifica cunostintele si a ne pune in valoare talentele.

Alte activitati zilnice:

  • sport si joaca in aer libersoarece
  • concursuri pe echipe
  • atelier de cooking: sandwichuri haioase
  • jocuri de miscare
  • jocuri de masa
  • program de teme

Programul este 8.00-18.00

Costul aceste saptamani de vacanta este de 350 lei si include: 3 mese/zi (mic dejun, pranz, gustare), transport la si de la toate obiectivele, materiale,cursuri, ateliere,  premii pentru toata lumea, poze, multa voie buna si joaca sanatoasa ! 🙂

Costuri suplimentare: bilete de intrare la Gradina Botanica si Oraselul Cunoasterii, banuti de buzunar.

Inscrierea se face telefonic sau printr-un e-mail ([email protected]) si completarea formularului de inscriere, pana vineri 11 aprilie 2014. Formularul de inscriere il veti primi pe mail, impreuna cu alte informatii utile, programul complet al fiecarei zile si meniul saptamanii.

Detalii gasiti aici


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
14-18 Aprilie 2014

Ora incepere:
08:00:00

Ora terminare:
18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL