Adoptă un brăduţ! Împodobim împreună | Iași

15-22 Decembrie 2019
Iasi

Vino împreuna cu familia ta pe 15 decembrie 2019, începând cu orele 14:00 și luați cu voi cele mai frumoase podoabe şi decoraţiuni!

Foloseşte-ţi creativitatea şi dăruieşte cel mai frumos brad unei familii a cărei bucurie de Crăciun depinde de implicarea ta. În plus, intri în cursa pentru premii! Cei mai frumoşi 10 brazi vor fi premiați și admirați de întreaga comunitate.

Brazii decoraţi și personalizaţi cu numele familiei adoptive, vor fi expuşi în perioada 15.12 – 22.12 în Piaţa Unirii şi pe pietonalul Lăpuşneanu.

Vizitatorii vor putea vota bradul lor preferat prin introducerea unui talon cu numărul şi numele bradului ales, în urna ÎMPODOBIM ÎMPREUNĂ. Taloanele se găsesc în incinta Cafeneaua Piaţa Unirii și la Muzeul Grumăzescu de pe Lăpuşneanu.

Premierea va avea loc duminică, 22 decembrie începând cu orele 14:00, unde vă aşteptăm cu voie bună, colinde şi vin fiert.

Pe 23, brazii vor fi duși la famiile nevoiașe, iar după sărbători pomii vor fi replantati într-o zonă anunțată pe 22 decembrie.


 RECOMANDARE


Unde? Piața Unirii, Iași

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul de înscriere:
https://forms.gle/yzn3cmrGsMvGnbWD9

Detalii Eveniment

Perioada:
15-22 Decembrie 2019

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL