Albă ca zăpada. Spectacol pentru copii la Teatrul Căluțul de Mare – Constanța

Duminică 14 Aprilie 2024
Constanta

Spectacolul „Albă-ca-Zăpada” este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea cu același nume de Frații Grimm. Cu toate acestea, piesa nu se abate de la subiectul original, reușind sa păstreze farmecul, inocența și misterul mult indrăgit de copii.

după Frații Grimm

Regia si scenariul: Bogdan Drăgulescu

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Liviu Prossi

7 Muzee Kid-Friendly in Constanta

În distribuție:

Alina Manțu, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Daniela Vlad, Andrei Stroescu

„Albă-ca-Zăpada” reprezintă un spectacol in care lumea oamenilor și lumea magică a păpușilor se combină, dincolo de reflexia oglinzilor, intr-un decor feeric și inspirat, realizat de Daniela Drăgulescu, pe muzica antrenantă și adecvată compusă de Liviu Prossi și in stilul regizoral, deja cunoscut, filmic și cu mult umor al regizorului Bogdan Drăgulescu.

📍 Teatrul pentru Copii și Tineret, Constanța „Căluțul de Mare” – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: teatruldelamare.ro

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 14 Aprilie 2024

Program:
De la 10:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL