Alfabetul năzdrăvan. Spectacol Interactiv @ Ateneul Iași

Duminică 28 Mai 2023
Iasi

Vă așteptăm la spectacolul “ALFABETUL NĂZDRĂVAN”, regia Ionuț GÎNJU, Sâmbătă, 28 mai 2023, ora 11.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!

Motto: “Teatrul a fost și va fi alfabetul misterios al sufletului!”

“Alfabetul năzdrăvan” este un spectacol cu certe valențe educative și artistice.

Punerea în scenă transformă spectacolul într-o lecție de viață, de dragoste pentru tot ce e frumos, oferind ocazia de a descoperi taina alfabetului.

Spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care copiii sunt invitați să călătorească în lumea magică a literelor, să recite poezii, ghicitori, proverbe.

Textul piesei recuperează parfumul duios al amintirii din copilărie și pătrunde cu delicatețe și o înțelegere dătătoare de mare emoție pe teritoriul fragil al sufletului de copil, surprinzând ingenuitatea, curiozitatea la acea intensitate irepetabilă dată doar de vârsta când ochii sunt larg deschiși către lume în întregul ei, și totul este un bulgăre de trăiri ce își așteaptă modelarea, cu înțelegere, răbdare, dedicare și nespus de multă iubire.


 RECOMANDARE


Povețele, nucleu forte al acestui univers, nu au deloc stridență didacticistă, ci curg firesc și lin, cu simplitatea și seninătatea iradiantă a câte unui proverb ori a unei personificări insolite.

Distributia: Ionuț Gînju și Robert Agape
Durata spectacolului 60 min
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/alfabetul-nazdravan/ sau la casieria Ateneului!

📍 Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Ateneul din Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/AteneulNationalIasi

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 28 Mai 2023

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Iasi

Detalii Locație

Ateneul Național din Iași

Județ:
Iași

Oraș:
Iași

Adresa:
Strada Ion Creangă, 14

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL