Alfie Kohn, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat revine in Romania!

Sâmbătă 22 Noiembrie 2014
București

 

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revoluţionari speakeri internaţionali pe teme de parenting şi educaţie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oară la București, pe 22 noiembrie 2014, pentru a susține o noua serie de conferințe!

alfieKohn este autorul a 14 cărţi de parenting traduse și apreciate în lumea întreagă. În România, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit în scurt timp bestseller, schimbând mentalitățile multor părinți preocupați de creșterea conștientă a copiilor lor. Sintagma “parenting necondiționat” definește, în viziunea sociologului american, acel stil de educație în care părinții nu pedepsesc comportamentul greșit al copilului și nu oferă recompense pentru buna purtare, oferind, în schimb, iubire necondiționată și permițând copiilor să facă propriile alegeri.

Cu ocazia Conferințelor “PARENTING NECONDIȚIONAT cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa și “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferințele – organizate de TOTUL DESPRE MAME și Monica Reu, trainer de comunicare non-violentă – cuprind două module: “Dincolo de disciplina  convențională (partea 1): Ce e în neregulă cu pedepsele sau recompensele” și “Dincolo de disciplina convențională (partea a 2-a): De la condiționări și amenințări la cooperare și înțelegere.”

Nu încape dubiu că, anul trecut la Bucureşti, Alfie Kohn a zguduit din temelii multe convingeri depăşite şi dăunătoare legate de educaţie. Şi azi la cursurile mele vin părinţi care îmi mărturisesc impactul transformator pe care l-a avut asupra lor discursul lui: o invitaţie radicală la conştientizarea efectelor pe termen lung ale abordărilor noastre parentale, un mesaj bazat pe studii ştiinţifice riguroase, o chemare la empatie şi iubire. Şi toate astea livrate cu o energie şi un simţ al umorului cum rar mi-a fost dat să văd”, a declarat

Monica Reu, președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

Savuroasele Conferințe ale lui Alfie Kohn, organizate la cererea comunității TOTUL DESPRE MAME, se adresează părinților și pedagogilor care nu cred în manipularea comportamentului copiilor și doresc să descopere ce se află dincolo de disciplina convențională. "Fiți alături de noi la Conferințele lui Alfie Kohn de pe 22 noiembrie! Veți pleca inspirați, cu dorința de vă privi copiii în ochi cu încredere, sinceritate și onestitate. Vă veți redescoperi puterea de a iubi oamenii din jurul vostru pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce fac. Nu uitați: dragostea necondiționată este cel mai mare cadou pe care i-l puteți face copilului vostru!", a spus Despina Bădescu, redactor-șef al www.totuldespremame.ro.

Înscrierile timpurii la Conferințele lui Alfie Kohn se pot face accesând site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.

Despre Monica Reu:

Fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și singurul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication din SUA, Monica Reu este formator CNFPA și organizează workshop-uri de CNV din anul 2004. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi. În 2010, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”.

 

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații de cea mai bună calitate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, dar în același timp platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențiala de cunoștințe verificate și testate.

De asemenea, evenimentele TOTUL DESPRE MAME sunt cele mai așteptate momente de parenting de calitate! Atât conferințele naționale – ne mândrim cu seria conferințelor susținute de speakeri și autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn și Jack Newman – cât și evenimentele periodice cu cei mai îndrăgiți specialiști de parenting din România (Serile TOTUL DESPRE MAME) sunt o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părinții preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 22 Noiembrie 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL