Alpin Film Festival 2020 la Brașov, Bușteni și Predeal

24 Februarie - 01 Martie 2020
Brasov

ALPIN FILM FESTIVAL (AFF) – unicul eveniment din România dedicat culturii și educației montane, revine în perioada 24 februarie – 1 martie la Brașov, Bușteni și Predeal.

La ce-a de-a 5-a ediție, ți-am pregătit o săptămână întreagă de aventură, adrenalină și peisaje care îți taie respirația transformă Brașovul în capitala celor mai noi și mai premiate filme de munte.

Invitat special: cel mai mare alpinist al zilelor noastre – Krzysztof Wielicki, primul om din istorie care a cucerit Everestul pe timp de iarnă.

O selecție spectaculoasă de filme despre ascensiuni montane, expediții și povești ale muntelui, precum și prezentări de carte, dezbateri și expoziții de fotografie legate de universul muntelui și alpinism sunt gata să te surprindă în acest an.

Zi de zi te invităm să urmărești cele mai bune titluri internaționale lansate în 2019 și cele mai noi producții românești, ale căror proiecții vor fi găzduite de Aula Sergiu Chiriacescu a Universității Transilvania, Cinemateca Patria, Cinema One și Sala Reduta din Brașov, Centrul Aurel Stroe din Bușteni și Predeal.

Accesul la toate evenimentele este gratuit!

*Cea de-a 5-a ediție Alpin Film Festival este un tribut adus alpinistului Zsolt Török, pornit în 2019 într-o ultimă expediție, în munții Făgăraș.

Detalii Eveniment

Perioada:
24 Februarie - 01 Martie 2020

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL