Amintiri din Copilărie şi Evenimente de Weekend pentru Copii la Bucureşti 10-11 Iunie Copy

București

Weekendul e aproape! Facem un tur al evenimentelor pentru copii din acest sfârşit de săptămână şi ţi le prezentăm pe cele mai importante. Ne vedem şi pe afară! Sâmbătă vremea va fi plăcută şi ne putem bucura de soare în familie. Duminică opţiunile de petrecere a timpului în aer liber sunt ceva mai limitate, meteorologii prevestesc chiar şi furtună în Bucureşti.

Rezervă-ţi din timp locul la activităţi, părinţii vor căuta şi în acest weekend evenimente indoor pentru cei mici.

Vezi cele mai importante recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

evenimente de weekend vremea in bucuresti
meteoblue.com


 VINERI 

9 IUNIE 2017

◉ FESTIVAL

 • În perioada 7-11 iunie în Parcul Kiseleff are loc Festivalul Amintiri din copilarie!
  Timp de 5 zile avem parte de o mulțime de evenimente și activități: spectacole și concerte, instalații creative și jocuri haioase pentru tineri exploratori, ateliere și demonstrații dintre cele mai interesante sau lecturi de povești printre perne fermecate.

◉ ATELIER

 • Ofera-i copilului tau o alternativa de a petrece timpul liber intr-un mod placut, distractiv si benefic pentru sanatatea lui!
  YOGA KIDS este despre mișcare și jocuri, echilibru și încredere în sine. Copiii se distrează si se detensionează prin joacă, exerciții de respirație și mișcare.
  Prin joacă și posturi adaptate vârstei copiilor urmărim creșterea flexibilității corpului, coordonarea mișcărilor, dezvoltarea echilibrului și a orientării spațiale, dezvoltarea imaginației prin implicarea în crearea de poveşti. Vezi detaliile atelierului.

◉ LANSARE DE CARTE

 • Vineri seara se lanseaza prima carte pentru copii scrisa de Otilia Mantelers, „Secretului monstrului”!
  Iata ce spune LAWRENCE J. COHEN, doctor în psihologie despre Secretul Monstrului: „O carte frumoasă pentru întreaga familie. Spaimele copiilor pot părea imense, dar această poveste minunată îi va învăța pe cei mici să le îmblânzească. Dincolo de ilustrațiile amuzante și de povestea simpatică e un mesaj profund: copiii au nebănuite resurse interioare ca să facă față emoțiilor puternice, iar părinții îi pot ajuta prin joc și empatie.“

◉ BAL

 • Cea de-a șasea ediție a Balului Britanic va avea loc în gradina Hotelului Caro din București. Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic este organizat de International House Bucharest și English Kids Academy.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 9 IUNIE

 SÂMBĂTĂ 

10 IUNIE 2017

Evenimente de Weekend pentru Copii la Bucureşti 10-11 Iunie

SPECTACOLE

 • Teatrul Coquette programează o nouă reprezentaţie a spectacolului pentru copii Vulpea si Corbul, inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor. Muzica, dansul, mastile venetiene si umorul vor face deliciul spectatorilor de toate varstele!

 ATELIERE

 • Ateliere de experimente pentru copii 5-8 ani! Lămpile cu lavă sunt o mare atracție atât pentru copii cât și pentru adulți datorită efectelor vizuale și terapeutice. Cu siguranță orice copil ar fi încântat să își construiască una!

WORKSHOP PENTRU PĂRINŢI

Citeşte şi: De la Concepţie la Naştere. Detalii Vizuale ale Complexităţii Procesului Evolutiv

◉ FESTIVALURI

 • În perioada 7-11 iunie în Parcul Kiseleff are loc Festivalul Amintiri din copilarie!
  Timp de 5 zile avem parte de o mulțime de evenimente și activități: spectacole și concerte, instalații creative și jocuri haioase pentru tineri exploratori, ateliere și demonstrații dintre cele mai interesante sau lecturi de povești printre perne fermecate.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 10 IUNIE


 RECOMANDĂRI ŞCOLI DE VARĂ 

 • Gata şcoala, începe distracţia!
  Vă aşteptăm la tabăra de vară KIDDO Play Academy! Vezi tematicile săptămânilor şi programul de activităţi, cu ateliere de creaţie şi spectacole tematice, meniu de pranz, gustari si bauturi!
 • Des vacances oui, mais en français!
  La Institutul Francez și la Liceul Francez Anna de Noailles va începe în curând Clubul de vacanță!
  Dacă cei mici sunt tentați să învețe limba franceză într-un mod interactiv și amuzant, profitați de perioada generoasă de înscrieri! Cursurile școlii de vară vor fi urmate zilnic de activități ludice care mai de care mai interesante.
 • Petrece Vacanța de Vară cu Smart Education!Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. Vezi toate detaliile.
 • Haideți cu noi la Clubul de Vară de la Clubul Copiilor Isteti!
  Copiii au început deja numărătoarea inversă până la vacanta de vară, dar voi, părintii, v-ati gândit ce activităti distractive să le propuneti? Vara aceasta copiii isteti sunt cei mai cool. Asa că profitati de acest răgaz prelungit si oferiti-le copiilor un dar perfect de vacantă: Clubul de vară! Clubul este situat în zona Domenii – sector 1, intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa! V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna!

 DUMINICĂ 

11 IUNIE 2017

 Evenimente de Weekend pentru Copii la Bucureşti 10-11 Iunie

 ATELIERE

 • Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin joaca!

 SPECTACOLE

 • Teatrul din Podul Meu revine cu un spectacol de teatru pentru copii 1-3 ani, SUS – JOS. Spectacolul va fi susţinut de mult indragitul Voicu Hetel, actor al Teatrului Ion Creanga, specializat si format in Programe de EDUCATIE TIMPURIE, susţinator al numeroase spectacole dedicate bebeluşilor si toddlerilor.

 WORKSHOP PENTRU PĂRINŢI ŞI COPII

 • Este ziua in care putem gasi impreuna raspuns la o intrebare esentiala pentru orice parinte. Cat de mult trebuie sa-i impingem de la spate pe copiii nostri pentru ca ei sa invete lucrurile care conteaza in viata si cata libertate trebuie sa le lasam pentru a descoperi singuri ce este important pentru ei, cu adevarat? La Conferinta pentru părinţi Conferinţa Liber la Educaţie sau Educaţie la Liber? Nu ezita să îţi iei şi copilul, StepByStep a pregătit minunate ateliere si activitati.

 FESTIVAL

 • În perioada 7-11 iunie în Parcul Kiseleff are loc Festivalul Amintiri din copilarie!
  Timp de 5 zile avem parte de o mulțime de evenimente și activități: spectacole și concerte, instalații creative și jocuri haioase pentru tineri exploratori, ateliere și demonstrații dintre cele mai interesante sau lecturi de povești printre perne fermecate.

 LANSARE DE COLECŢIE

 • Editura Humanitas vă invită la evenimentul Cartile vacantei la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, să descoperiți cele mai frumoase cărți pentru vacanță apărute în colecția Humanitas Junior.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 11 IUNIE


Daca eşti organizator şi vrei ca evenimentul tău pentru copii sau părinţi să apară într-un astfel de articol, te invităm să ne scrii pentru a găsi cea mai bună variantă de colaborare. 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU